Home FOTO GALERİ SOKAKLARI İNCELEYİP ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

SOKAKLARI İNCELEYİP ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2017 13:02
3 min read
SOKAKLARI İNCELEYİP ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın gelenek haline getirdiği esnaf ve sokak ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Sabah saatlerinde mesainin başlamasıyla birlikte ekibini yanına alan Belediye Başkanı Osman Sargın ilk olarak sokakları tek tek inceleyerek ardından esnafları dolaşıyor. Sargın’ın gelenek haline getirdiği bu alışkanlık vatandaşlar ve esnaflar tarafından takdir topluyor.

Son olarak gerçekleştirilen inceleme ve ziyaretlerde Başkan Sargın’a Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar, Zabıta Müdürü Metin Karanfil, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Çetin, Temizlik İşleri Müdürü Kadir Durmaz ve ilgili personel eşlik etti.Sokaklarda vatandaşları ve esnafları dinleyen Başkan Sargın ilgili personele tek tek not aldırdı.

Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile ilçe halkına hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Sargın ” Fırsat buldukça sabah mesaimize sokaklarımızda esnaflarımızı ziyaret ederek başlıyoruz. Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugünde ilgili arkadaşlarımız ile birlikte esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Esnaflarımızın ve halkımızın sorunlarını, önerilerini dinliyoruz. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle İznik’i yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İznik’i yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

Başkan Sargın ziyaretlerinde esnafların ve vatandaşların çay ikramını da geri çevirmeyerek, onlarla hasbihal etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…