Home EĞİTİM NOVA OKULLARI KARDEŞ OKULLARIYLA BİR ARAYA GELDİ…

NOVA OKULLARI KARDEŞ OKULLARIYLA BİR ARAYA GELDİ…

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2017 14:56
2 min read
NOVA OKULLARI KARDEŞ OKULLARIYLA BİR ARAYA GELDİ… için yorumlar kapalı
0

NOVA OKULLARINDAN AKRAN EĞİTİMİ VE KİTAP HEDİYESİ…

BURSA – Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, Kardeş Okul Projesi kapsamında, Kasım ayı içerisinde çocuklarla ilgili olan 2 önemli güne dair bir etkinlik gerçekleştirdi.

Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, hayata geçirdiği Kardeş Okul Projesi çerçevesinde 10-16 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü sebebiyle kardeş okullarıyla bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında ‘Tofaş Fen Lisesi’, ‘Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi’ ve ‘Keles Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Novalı öğrenciler daha önce biriktirdikleri kitapları bu okullardaki öğrenci arkadaşlarına hediye etti. Yüzlerce kitap bağışında bulunarak önemli bir  yardımlaşma örneği sergileyen Novalı öğrenciler, anlamlı bir gün geçirdi.

Ayrıca Novalı öğrenciler, Gümüştepe Ortaokul öğrencilerine, İngilizce, matematik, fen derslerinde başarılı olmalarını sağlamak için öğretmenlerinin gözetiminde düzenli olarak akran öğretimi verdi.

Öğrencilerinin yaptıkları bu özel etkinliklerden çok mutlu olduğunu belirten Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi Kurucusu Canan Topsakal, “Öğrencilerimize kitabın önemini her zaman anlatıyor ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için uğraş veriyoruz. Bununla birlikte iyi ve örnek bir birey olmaları da en büyük amacımız. Bu uğraşlarımızın boşuna gitmediğini görmek çok güzel. Öğrencilerimizin diğer öğrenci arkadaşlarıyla bir araya gelmesi, onlara eğitim vermesi ve kitap hediye etmesi çok anlamlı” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…