Home FOTO GALERİ HAYAT TIP MERKEZİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

HAYAT TIP MERKEZİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2017 13:28
2 min read
HAYAT TIP MERKEZİ ÇOCUKLARI UNUTMADI için yorumlar kapalı
0

BURSA- Hayat Tıp Merkezi çalışanları, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi Ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Hayat Tıp Merkezi çalışanları Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi Ve Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kanunen ve ahlaken dünya üzerindeki bütün çocukların doğuştan sahip olduğu; eğitim, sağlık, yaşama, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel sömürüye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel bir kavram olan çocuk haklarının bu özel gününü unutmayan Hayat Tıp Merkezi çalışanları, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi Ve Rehabilitasyon Merkezi Başhekimi Uzm. Dr Erkan Yıldırım ve hastanedeki çocuklarla bir araya geldi.

Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi Ve Rehabilitasyon Merkezi Başhekimi Uzm. Dr Erkan Yıldırım, ziyaretten mutluluk duyduklarını belirtti. Yıldırım tarafından gezdirilen hastanede, Hayat Tıp Merkezi çalışanları çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Üflenen mumlardan sonra kesilen pasta ile beraber keyifli anlar yaşayan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…