Home FOTO GALERİ Hastalanan can dostlara 2 tonluk mama takviyesi

Hastalanan can dostlara 2 tonluk mama takviyesi

- Guncellenme Tarihi: 20 Kasım 2017 14:09
2 min read
Hastalanan can dostlara 2 tonluk mama takviyesi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi’nin, Pet Bahçesi ile birlikte gerçekleştirdiği #EkimdeBarınaklarBaşkadır projesinden elde edilen 2 ton mama, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne getirilen hasta ve güçten düşmüş can dostlara besin takviyesi olarak kullanılacak.

 

Bursa’da 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Nilüfer Belediyesi ve Pet Bahçesi firması iş birliğinde gerçekleştirilen ve ekim ayı boyunca devam eden #EkimdeBarınaklarBaşkadır kampanyasından 2 ton mama toplandı. Proje kapsamında elde edilen premium serisi mamalar, Nilüfer Belediyesi’nin Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne getirilen hasta ve güçten düşmüş can dostların tedavi süreçlerinde besin takviyesi olarak kullanılacak.

Projeye katılan  Pet Bahçesi firmasının 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan merkezini ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, desteklerinden dolayı firma sahibi Veteriner Hekim Samet Aydın’a teşekkür belgesi verdi. Başkan Bozbey, “Sizin sayenizde sokak hayvanlarına yönelik inanılmaz bir katkı sunmuş oluyoruz. Emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

Veteriner Hekim Samet Aydın da sokak hayvanları için Nilüfer Belediyesi ile birlikte ortak proje yürütmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…