Home FOTO GALERİ SKAL BURSA, SERDAL CAN EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI…

SKAL BURSA, SERDAL CAN EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI…

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2017 14:28
3 min read
SKAL BURSA, SERDAL CAN EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI… için yorumlar kapalı
0

 PLAZA TURİZM GENEL MÜDÜRÜ CAN’DAN SEKTÖREL DEĞERLENDİRME…

·         SERDAL CAN: BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE BİR SEZON GERİDE BIRAKILDI.

BURSA – Turizm Profesyonelleri Derneği (SKAL) Bursa’nın Kasım ayı toplantısı Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Almira Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda; SKAL Bursa Başkanı Hüseyin Özdilek ile SKAL Bursa üyeleri hazır bulundu.

Hüseyin Özdilek’in yaptığı açılış konuşması ile başlayan aylık olağan toplantı Bursa Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl’ün kurum tanıtımı ile devam etti.

Bingöl’ün yaptığı sunumun ardından konuşan ve sektörel değerlendirme yapan gecenin ev sahibi Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, turizm paydaşları açısından 2017 yaz sezonunu, beklentilerin üzerindeki bir performansla geride bıraktıklarını hatırlattı.

Hizmet kalitesi ve fiyat politikasında Türkiye’nin birçok yönden avantajlı bir destinasyon olduğunu hatırlatan Can, bu gibi avantajların yanında Rusya’yla ilişkilerin normalleşmesinin de sektörün 2017 yılında ayrı bir ivme kazanmasına katkı sağladığını söyledi.

Uludağ sezona hazır

Bursa’nın önemli bir kış turizm merkezi olduğuna dikkat çeken Can, yılbaşıyla birlikte Uludağ’daki sezonda hareketliliğin başlayacağını dile getirdi. Can, “Uludağ, ülkemizin önemli kayak sporları merkezlerinden birisi. Özellikle son yıllarda tesislerde ve pistlerde yapılan iyileştirmelerle kaybedilen ilgi yeniden bu bölgeye çekildi. Yılbaşı arifesinde, Uludağ’ımızda hazırlıklar tamam. Bu bölgede de sezonun geçen yıla göre artışla kapatılacağını umuyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…