Home GÜNCEL Gayrimenkul sektöründe çeyrek asırlık tecrübe !

Gayrimenkul sektöründe çeyrek asırlık tecrübe !

- Guncellenme Tarihi: 16 Kasım 2017 14:46
6 min read
Gayrimenkul sektöründe çeyrek asırlık tecrübe ! için yorumlar kapalı
0

Yaklaşık 25 yıldır gayrimenkul sektöründe sağlam temeller inşa eden Serkan Üçdal ve Erdal Çelebi beraber kurdukları Es16 Gayrimenkul firması ile yatırımcıları doğru yer ve doğru zamanda yönlendirmeye özen gösteriyor.  Gayrimenkul sektöründe isimlerin ön planda olduğunu, firmaların ise gelip geçici olduğunu belirten Es16 Gayrimenkul; ” Önemli olan isminizi sağlam duyurabilmektir. ” diyor.

” İnsanların bir ömür mutluluğu için çalışıyoruz “

Es16 Gayrimenkul A.Ş., ben Serkan Üçdal ve ortağım Erdal Çelebi’nin kurduğu 2 yıllık bir firma. Erdal Çelebi 25 yıldır bu sektörün içerisinde. Ben ise 10 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Geçmişimize baktığımızda çeyrek asırlık bir firmayız. Bu sektörü çok iyi biliyoruz. Sektörün sıkıntılarını ve nereye yatırım yapılması gerektiğini, yatırımcıyı nereye yönlendireceğimizi ve kazancı elde etmeyi biliyoruz. Bunun yanı sıra sektör mağduriyetlerinin ve insanların sıkıntılarının farkındayız. İnsanların anlık mutlulukları için değil, bir ömür mutlu olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Biz bu şirketi kurarken hedeflerimiz vardı. İlk yıl hedefimize fazlasıyla ulaştık. İkinci yılımız da oldukça başarılı geçti ve bu başarımız halen devam ediyor. Müşterilerimize ağırlıklı olarak arazi üzerine yatırım yaptırıyoruz. Aynı zamanda kendi inşaatlarımız da var. Daire olarak kendi dairelerimizi satmaktan yanayız.

” Şirket politikamız insanları doğru yönlendirmek “

Şirket politikamız öncelikle vaat vermemek diyebiliriz. Çünkü ülkenin ekonomik gidişatını herkes kestiremiyor ama son 10 yıldır ülke ekonomisi hızla büyüdü. Sektörün ve ekonominin de lokomotifi inşaat oldu. İnşaat olması arazinin yükselmesine fayda sağladı. İnsanları doğru yatırımlara yönlendirmek ve doğru insanlarla, doğru noktalarda çalışabilmek bizim şirket politikamızı oluşturuyor diyebiliriz.

” Toprak yüz yılın değil, bin yılın yatırımıdır “

Sektörün zorlukları insanların yanlışlıkları diyebiliriz. Bazen para insanları çok değiştiriyor bizim en büyük sıkıntımız bu. Evini veya arsasını satmak isteyip daha sonra satmayanlardan yana sıkıntılar yaşıyoruz. Satıcı, alıcı çıktığında daha fazla para istiyor ya da malını satmaktan vazgeçiyor. Toprak yüz yılın değil, bin yılın yatırımıdır. Ne altın ne döviz ne borsa toprağın getirdiği geliri getirmiyor. Bunu da tabi insanlar zamanla daha iyi öğreniyor. Bu durum da satış konusunda kararsızlıklara sebep oluyor.

” Doğru yatırımları doğru zamanda yaptırıyoruz “

İş disipliniyle çalışıyoruz. Doğru yatırımları doğru zamanda yaptırmak bizim için çok önemli. Bu yüzden de yatırımcılarımız bizi tercih ediyor diye düşünüyoruz. Müşterilerimiz bizi referanslar aracılığıyla buluyor. Yıllar da geçse yine aynı referanslarla işimize devam ediyoruz. 2 yıllık bir firma olmamıza rağmen bu sektörde isimler önemlidir, firmalar ise gelip geçicidir. İnsanlar şahsi olarak size güvenirler. İsim olarak gayrimenkul sektörüne yön veren firmalar hala piyasadadır. Önemli olan isminizi sağlam duyurabilmenizdir.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…