Home FOTO GALERİ Bu sergi tarihe yolculuğa çıkarıyor

Bu sergi tarihe yolculuğa çıkarıyor

- Guncellenme Tarihi: 16 Kasım 2017 13:14
2 min read
Bu sergi tarihe yolculuğa çıkarıyor için yorumlar kapalı
0

Özel Çakmak Koleji öğrencileri tarafından düzenlenen ve kültürel değerlerin yer aldığı sergide konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bizi biz yapan değerlere sahip çıkmalıyız” dedi.

 

Özel Çakmak Koleji öğrencileri tarafından düzenlenen “Milli Kültür Öğelerimiz” adlı serginin açılışını  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yaptı. Başkan Bozbey, sergide yer alan el işlerinden antika eşyalara ve tarım aletlerine kadar geçmiş dönemden günümüze kadar gelen değerleri tek tek inceledi. Türk geleneklerinin başında gelen kına eğlencesinin de yaşatıldığı sergi, renkli anlara sahne oldu.

Milli değerlere sahip çıkmanın önemine vurgu yapan Başkan Mustafa Bozbey, “Dilimize, tarihimize, öz benliğimize, bizi biz yapan değerlere sahip çıkmalıyız. Gençlerimizi de bu doğrultuda yetiştirmeliyiz ki, onlar da bu değerleri gelecek nesillere taşıyabilsinler. Sergide emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Sergi açılışının ardından Özel Çakmak Koleji’ni de gezen Başkan Mustafa Bozbey, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Özel Çakmak Koleji Kurucusu Murat Çakmak’a teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Havacılık Dünya’nın Transit Merkezi Türkiye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin sadece 4 saatlik uçuş süresiy…