Home FOTO GALERİ Bozbey öğrencilere yerel yönetimleri anlattı

Bozbey öğrencilere yerel yönetimleri anlattı

- Guncellenme Tarihi: 15 Kasım 2017 13:03
2 min read
Bozbey öğrencilere yerel yönetimleri anlattı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisini ziyaret eden anaokulu öğrencileriyle yerel yönetimleri konuştu. Öğrencilerle sohbet eden Bozbey, çocukluğundaki oyunları anlattı.

 

 

Özel Aydın Okulları Anaokulu, Zeynep Can Anaokulu, Okyanus Koleji öğrencileri, “Yerel Yönetimler” konusunu Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde Başkan Bozbey ile birlikte işledi. Nilüfer ‘Barış Meclisi’nde gerçekleşen buluşmada Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette minik öğrenciler çocuk haklarına dikkat çekmek için “Ben Çocuğum”, “Haklarım Var”, “ 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” yazılı pankartlar açtı. Çocukların haklarını savunmak için gerçekleştirdikleri bu eylemi alkışlayan Bozbey de öğrencilere destek verdi.

Anaokulu öğrencilerinin sorularını da yanıtlayan Bozbey, çocuklardan gelen “Küçükken tablet ya da cep telefonunuz var mıydı? Nasıl oyun oynuyordunuz?” şeklindeki sorular üzerine çocukluğunu anlattı. Bozbey,  “Çocukluk yıllarım Özlüce Mahallesi’nde geçti ve arkadaşlarımızla cilli oynardık, çelik çomak oynardık, ip çevirmece ve beş taş oynardık” diyerek çocukluk anılarını öğrencilerle paylaştı.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman da anaokulu öğrencilerine kendisine bağlı bulunan müdürlüklerin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…