Home FOTO GALERİ BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI 7. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ…

BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI 7. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ…

- Guncellenme Tarihi: 15 Kasım 2017 13:17
3 min read
BALKANTÜRK EĞİTİM VAKFI 7. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ… için yorumlar kapalı
0

Bursa – 4 yıldır hız kesmeden devam ettiği başarılı çalışmaları ile dikkat çeken BALKANTÜRK Eğitim Vakfı 7.Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Vehbi VARLIK’ın divan başkanlığında Mümin ŞENTÜRK ve İskender İSKENDEROĞLU’nun divan heyeti üyeliği ile BALKANTÜRK Evi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

BEV Mütevelli Heyet Üyeleri’nin büyük ilgi gösterdiği genel kurul Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Açılış konuşması BEV Yönetim Kurulu Üyesi Av.Öztürk YAZICI tarafından yapıldı. Açılış konuşmasının ardından 2017 yılı mali tabloları BEV Saymanı Y.M.M. Mümin PEKCAN tarafından aktarıldı. Çalışma raporları ve bütçe taslağı mütevelli heyet üyeleri tarafından oy birliği ile onaylandı.

Daha sonra iki yılda bir yapılan yönetim kurulu seçimine gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Naci ŞAHİN yeniden BEV Başkanlığına seçilirken, yönetim kurulunu ise Aytuğ ONUR(Başkan Yardımcısı),Mümin PEKCAN(Sayman),Vehbi VARLIK(Yön.Kur.Üyesi),Adnan SÖZERİ(Yön.Kur.Üyesi),Öztürk YAZICI(Yön.Kur.Üyesi),Süleyman İNAN(Yön.Kur.Üyesi) oluşturdu.

Genel Kurul da konuşan BEV Başkanı ŞAHİN Bursa’da eğitim alanında gerçekleştirdikleri çalışmalar ile öncü olduklarını belirtip “Bundan sonrası için de yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza aynı heyecan içinde devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken BEV Mütevelli Heyet Üyelerine destekleri için teşekkürlerini iletti.

Genel Kurul sonunda katılımlarından dolayı tüm mütevelli heyet üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…