Home EĞİTİM NOVALI ÖĞRENCİLERİN GÖZÜNDEN ATATÜRK…

NOVALI ÖĞRENCİLERİN GÖZÜNDEN ATATÜRK…

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2017 13:34
2 min read
NOVALI ÖĞRENCİLERİN GÖZÜNDEN ATATÜRK… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, 10-16 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

10 Kasım’da tüm ülkede olduğu gibi ulu önder Atatürk’ü, düzenlenen törenle özlem, şükran, sevgi ve saygıyla anan Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, hafta kapsamında etkinliklerini sürdürüyor.

10-16 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası çerçevesinde hazırlanan bir dizi gösteri, Novalı öğrenciler tarafından sahnelendi. Etkinliklerde, Atatürk’ü anlatan şiir ve yazıları okuyan öğrenciler, Atamızın en sevdiği türküleri de seslendirdi. Ayrıca törende Atatürk dönemini yansıtan figürlerin işlendiği baskı çalışmalarından oluşan minin bir sergi de yer aldı. Hazırladıkları sunum ve gösteriler ile izleyenleri duygulandıran öğrenciler ayakta alkışlandı.

Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi Kurucusu Canan Topsakal öğrencilere bu anlamlı etkinlikler için tek tek teşekkür etti. Atatürk’ün işaret ettiği gibi bilimin ışığında eğitim vermeye çalıştıklarını ifade eden Topsakal, Atatürk’ün fikirlerini rehber olarak kullanmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…