Home EKONOMİ KILIÇDAROĞLU BU TOPLU AÇILIŞLARI TOPA TUTMAZ MI?

KILIÇDAROĞLU BU TOPLU AÇILIŞLARI TOPA TUTMAZ MI?

- Guncellenme Tarihi: 11 Kasım 2017 21:36
6 min read
KILIÇDAROĞLU BU TOPLU AÇILIŞLARI TOPA TUTMAZ MI? için yorumlar kapalı
0

Bugün Kemal Kılıçdaroğlu Bursa Mudanya’daydı. Başkan Türkyılmaz’ın 30  yılda yapılamayanı yaptık dediği Mudanya’da son 3 yılda projelendirilen yapıldı, yapılıyor, yapılacak denilen muhteşem (!) projelerin temelini attı, açılışını yaptı.

Bu toplu açılışlarla ilgili TOPLU bir açıklama yapmak da bana farz oldu.

  1. TAŞ MEKTEP RESTORASYONU: 2015 yılı ortalarından beri Restorasyon başladı haberleri servis ediliyor, artık inanmak istiyoruz..! Üstelik restorasyonun finansmanını Bursa Valiliği karşılıyor.
  2. YILDIZTEPE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ: Ocak ayında temeli atıldı, iki kürek, iki kazma vuruldu, kepçe bir çukur açtı… Yasal izinleri alındı, alınmadı polemikleri devam ediyor… 2018 bütçesinde Yıldıztepe projesi yok..!
  3. ARNAVUTKÖY YAT LİMANI: Birincisi yat limanı değil, balıkçı barınağı..! 700 Bin TL ihale bedeli mecliste dile getirilen barınağa sadece beton atıldı, iki ayrı basın bülteninde harcama miktarı önce 1 milyon 500 bin TL’ye sonra 2 Milyona çıktı… Barınak yapılmadı altını çizelim, sadece mendireğe beton döküldü.
  4. YENİ MAHALLE KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ: Ak Partili önceki belediye tarafından tamamlandı. Geçen yıl Selin Sayek Böke tarafından törenle hizmete açılmıştı.
  5. HALI VE BASKET SAHALARI: Bir iki tane halı saha yapıldı.
  6. ATATÜRK PARKI: Projeyle alakası olmayan bir şey yapıldı, içindeki kafe fahiş fiyatla kiralandı, yaz aylarında kafe yanındaki boşluklara karşı kahvehane masa atıp çay satıp para kazanıyor.
  7. ATATÜRK ÇEŞMESİ: Sadece üç beş mermer değiştirilerek üzerine CHP okları yapıştırıldı.
  8. SİTELER PARKI: Basit park düzenlemesi
  9. TEKEL PARKI: Basit park düzenlemesi
  10. CUMHURİYET PARKI: Bir kafeterya ve alan çimlendirmesinden oluşan Bademli’ye yapılan bir park.
  11. ZÜBEYDE ANA ÇOCUK AKADEMİSİ: Bademli’ye yapılacak bir ana okulu, bir hayırsever tarafından yapıldığı konuşuluyor. Belki de Mudanya’da anaokuluna ihtiyaç duyacak en son yer Bademli… r
  12. GÜZELYALI GECE ÇARŞISI: 30 yıl mazisi olan, 4 yıl önce tepeden tırnağa yenilenen gece çarşısı olarak bilinen baraka dükkanlar hiç ihtiyaç yokken yıkılarak 40 tane iken 27’ye düşürülerek yeniden yapıldı. Gerekçe olarak da  mevcut esnafın Ak Partili olduğu iddia edildi.
  13. YENİ MİNİ ÇARŞI: Geçen yıl sapa ve gizli bir yerde yapılan, insanların yolunu bile bulamadığı, esnafın mağdur edildiği, belediyenin eline yüzüne bulaştırdığı projelerden biri…

Oysa biz bugünlerde çakmak çakmak gözleri ile bakan ATATÜRK siluetli ormanın, eğitim ve spor vadilerinin, trafiği çözülmüş MUDANYA, şeffaf, bütün hesaplarını meydanlara asan Belediyenin lansmanını, Mütareke Meydanının, Cumhuriyet ve Atatürk meydanlarının açılışını yapmasını beklerdik sayın genel Başkanın… Ben genel başkanın yerinde olsam bu toplu açılış ve temel atmaları topa tutardım, 3 yılda bunu mu yaptınız Başkan diye sorardım, bence o da sormuştur..!

Daha da ötesi hediye skandalıydı..!

10 gün önce  Güzelyalı Kadın Dayanışma Derneğinin hediye olarak getirdiği tabloyu Genel Başkana hediye ederek fotoğraf paylaştılar… İçler acısı…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hakan Fidan: “Senin İçin Buradayız Gökhan…”

Son 10 yılda marka değerinde de ciddi kayıp yaşayan Mudanya’da yerel seçim tüm hareketlili…