Home FOTO GALERİ MARMARADA GEMLİK BELEDİYESPOR FIRTINASI

MARMARADA GEMLİK BELEDİYESPOR FIRTINASI

- Guncellenme Tarihi: 9 Kasım 2017 12:47
2 min read
MARMARADA GEMLİK BELEDİYESPOR FIRTINASI için yorumlar kapalı
0

Marmara bölgesinden 17, Türkiye genelinde 570 takım olmak üzere, toplamda 1518 sporcunun katıldığı atletizm kulüpler kros ligi müsabakaları tamamlandı.

İstanbul ve Kocaeli illerinde düzenlenen iki ayaklı müsabakalarda, Edanur Eren, Ümmü Gülsüm Aydın, Dilek Özdemir ve Deniz Aytun’un temsil ettiği Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kros takımı Marmara bölge üçüncüsü olarak sevenlerini ve destekçilerini gururlandırdı.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından açıklama yapan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Atletizm antrenörü Burhan Gümüş, “ Spora ve sporcuya verdikleri büyük desteklerden dolayı Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz başta olmak üzere, kulüp başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Başarılarından dolayı sporcuları tek tek tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Aldığınız bu ödüllerden dolayı sizleri ve hocanızı tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atacak ve İlçemizi daha fazla platform da temsil edeceksiniz. Spor, hayatınızın her alanında size disiplin ve başarı getirecektir. Sizleri gönülden kutluyorum” diye konuştu.

3 Aralık 2017 tarihinde, Aydın Kuşadası’nda yapılacak olan 27 takımın katılacağı Türkiye Şampiyonasında Bursa’yı, geçen sene olduğu gibi bu senede Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları temsil edeceği belirtildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

NKT’nin Çocuk Oyunu 23 Nisan’da Ücretsiz

Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından sahne taşınan ‘O taraf bu taraf şu taraf’ adlı çocuk oyu…