Home FOTO GALERİ SADETTİN SARAN LIONLARLA BULUŞTU

SADETTİN SARAN LIONLARLA BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2017 13:25
3 min read
SADETTİN SARAN LIONLARLA BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

SARAN, FARK YARATAN BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI

BURSA –   Nilüfer Lions Kulübü, “Fark Yaratan Başarı Hikâyeleri” söyleşisinde Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı ağırladı.

Altın Ceylan’da gerçekleşen etkinliğe 118-K Yönetim Çevresi ne bağlı kulüplerin üyeleri katıldı. Toplantının ev sahipliğini yapan Nilüfer Lions Kulübü başkanı Gülşen Ceylan Nilüfer Lions olarak yaptıkları önemli etkinliklerle fark yarattıklarını söyledi.

Çok sayıda lionun katıldığı toplantıda konuşan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, başarılı olmanın püf noktalarını konuklarla paylaştı. Kırıkkaleli devlet memuru bir babanın ve Amerikalı bir annenin oğlu olarak dünyaya geldiğini söyleyen Saran, çocukluğundan bu yana hayallerinin peşinden koştuğunu belirtti. Saran şunları söyledi: “Okul hayatım boyunca hem derslerimle hem de spor ile yakından ilgilendim. Bu bana çok şey kattı. Ancak günümüzde ebeveynler çocuklarını sadece bir alana yönlendiriyorlar. Hâlbuki çocuklarımız derslerinin yanı sıra spor ve sanatla da ilgilenebilir. Bu çocuklarının gelişimine de olumlu katkı sunar.”

“ZAMANI İYİ YÖNETMELİSİNİZ”

Hayatta zaman yönetiminin önemli olduğunu ifade eden Saran sözlerini şöyle noktaladı: “Hayat kendi zamanınızı iyi belirleyip yönetebilmektir. Özel hayatı ve iş hayatında başarılı olanlar da zamanı iyi yönetebilip önceliklerini en iyi şekilde belirleyenlerdir. Ben bir iş adamı olarak şirketimize yapılan iş başvurularında İnsan Kaynakları yöneticilerimize; eğitimi ile beraber aynı zamanda spor, sanat ve diğer sosyal aktiviteler ile ilgili neler yaptığına bu anlamda kendilerini nasıl geliştirdiklerine bakmalarını söylüyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…