Home GÜNCEL Özgür Şahin’den ilk delege buluşması

Özgür Şahin’den ilk delege buluşması

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2017 12:34
3 min read
Özgür Şahin’den ilk delege buluşması için yorumlar kapalı
0

“Biz sadece oy istemeye değil, gönül almaya da geldik”

 

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığına adaylığını 28 Ekim Cumartesi günü açıklayan ve  “Her şey Güzel Olacak..” sloganı ile yola çıkan Özgür Şahin, ilk delege buluşmasını 7 Kasım Salı akşamı Nilüfer İlçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Beşevler Mahallesinde gerçekleştirdi.

Mahalle delegelerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıya ekip arkadaşlarıyla katılan Şahin, delegelere yazdığı mektubu dağıttıktan sonra neden aday olduğu konusuna açıklık getirdi. “2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu hepimiz kabul ediyoruz. Bu nedenle bu seçime en iyi şekilde hazırlanmalıyız ve kim nerede etkin olabilecekse orada çalışmalıdır. Dört buçuk yıllık İlçe Başkanlığım dönemimde tüm ekip arkadaşlarımla çok başarılı yedi seçim yönettik ve hepsinde CHP’yi birinci parti yaptık. Kendime ve ekip arkadaşlarıma güveniyor, tecrübeli ve dinamik arkadaşlarımla 2019 sürecini de en iyi ve başarılı bir şekilde yürüteceğimize inanıyorum. Bu nedenle de Nilüfer İlçe Başkanlığına adayım” dedi.

Yeni dönemde yaşama geçirmeyi hedefledikleri, 7*24 Ulaşılabilir Parti, Görüş ve Öneri Meclisi, Yeniden Güçlü Mahalle Örgütleri, Kırsal Destek Ekipleri, Modern Yönetim Sistemleri Yaklaşımı, Aylık Gençlik Buluşmaları gibi 14 adet projeyi slayt gösterisiyle sunan Şahin, her türlü öneri ve fikire açık olduklarını, proje grubundaki arkadaşlarının proje çalışmalarına devam ettiğini ve gelecek öneri ve fikirleri en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Proje sunumun ardından delegelerin soru, öneri ve görüşlerini alan Özgür Şahin, ”Biz bu akşam sizlerden yalnızca oy istemeye değil, gönül almaya da geldik. Bu dönem öncelikli iddiamız dayanışma ve örgütlenmeyi güçlendirmek olacaktır” dedi.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…