Home GÜNCEL “Hedefimiz Tara Akademi Soner&Serap Tasarım adıyla anılmak”

“Hedefimiz Tara Akademi Soner&Serap Tasarım adıyla anılmak”

- Guncellenme Tarihi: 7 Kasım 2017 16:33
6 min read
“Hedefimiz Tara Akademi Soner&Serap Tasarım adıyla anılmak” için yorumlar kapalı
0

5 yıldır Türkiye ve dünyanın birçok yerinden üyesiyle birlikte her sene organizasyonlar düzenleyen Tara Akademi’nin Bursa’daki üyesi Soner&Serap Saç Tasarım, Tara Akademi’yi Bursa bölgesinde temsil etmeye hazırlanıyor.

Merkezi İstanbul olan, 63 kuaför üyesiyle birlikte dünyaya ses getiren organizasyonlar düzenleyen Tara Akademi üyesi Soner&Serap Saç Tasarım, Tara Akademi’yi Bursa bölgesinde Hediye İleri, Büşra Çiftçi, İlkay kurt, Melek Akkay ve Tuğçe Sarıköy ile temsil etmeye hazırlanıyor. Soner&Serap Saç Tasarım işletmecisi Soner Yıldız 2 yıldır bu akademide bulunduğunu belirterek, “Böylesi ciddi bir organizasyon Türkiye’de yok ve özellikle topuz şöleni hiçbir organizasyonda bu kadar büyük ve bu kadar çaplı gerçekleşmiyor. Bu organizasyonun tek bir örneği vardır o da Tara Akademi’dir.” diyor.

“Tara Akademi’yi Bursa’da temsil etmek istiyoruz”

2013 yılından bu yana Serap Uzun ile birlikte kadınların kendilerini daha iyi hissetmesi ve güzel olmaları için hizmet verdiklerini, beraber olmanın onları geliştirip büyüttüğünü vurgulayan Soner Yıldız, “Soner Serap Saç Tasarım olarak Tara Akademi’yi Bursa bölgesinde temsil etmek için ileriye dönük planlarımız var. Akademinin bir kanadı olup Bursa’da çok güzel projelere imza atmak istiyoruz. Hedefimiz Tara Akademi Soner&Serap Tasarım adıyla anılmak ve bir imaj yaratmaktır.” ifadelerini kullanıyor.

Akademinin Türkiye’de 1 numara olduğunu söyleyen Yıldız, sözlerine şu cümlelerle devam ediyor; ” Tara Akademi’nin yapmış olduğu bu organizasyonlar dünyada ses getirdi. Herkesin görüp yaşamak ve dahil olmak isteyeceği bu ortama bir aile olarak yeni bireyler katmak istiyoruz. Bu bireylerle beraber çok güzel şeyler başaracağımıza inanıyoruz. Akademimizin kurucusu Murat Kanaatli, bu işi gerçekten aşkla yapan birisi. Mütevazi ve hoşgörülü tavrı ile insanları kendine hayran bırakıyor. Aynı zamanda ekip kaptanımız Ali Osman Menteşoğlu’nun takıma vermiş olduğu değer de yadsınamaz. Tüm olumsuzlukları olumluya çeviren, hiçbir menfaat ilişkisi olmayan birisi kendisi. Bu beraberliği ekip halinde daha ileriye taşımak istiyoruz ve dünyaya Tara Akademi’nin çok büyük işler başaracağını göstermek istiyoruz. Ekip arkadaşlarımızla biz bir aile gibiyiz. Hepsi pırlanta gibi bir kalbe sahip. Yardımlaşma ve birlik beraberliğimiz çok güzel bir şekilde devam ediyor.”

Düzenledikleri topuz şölenlerinin oldukça ilgi gördüğünü belirten Yıldız, “Akademimizin yurt içi hariç Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, Danimarka, İngiltere ve birçok Arap ülkesi gibi pek çok farklı ülkeden de toplam 63 üyesi var. Yurtdışındaki ekip arkadaşlarımız da bizi hiç yalnız bırakmıyor. Arap ülkeleriyle yapmış olduğumuz anlaşmalarımız da mevcut. Arap ülkelerinde düzenlenen 21.Ortadoğu Yarışması’na Türkiye’yi dahil ettirmek için Tara Akademi kurucusu Murat Kaanatli’nin yapmış olduğu anlaşmalar doğrultusunda Mısır’da Türkiye’yi  temsil edeceğiz. Bu yarışmadaki tek temsilci Tara Akademi’dir.” şeklinde konuşuyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…