Home FOTO GALERİ GÖZGEÇ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BULUŞUYOR

GÖZGEÇ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BULUŞUYOR

- Guncellenme Tarihi: 7 Kasım 2017 12:28
2 min read
GÖZGEÇ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BULUŞUYOR için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Osmangazi Samsunlular Eğitim Spor Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Demirtaş mahallesinde düzenlediği kahvaltı programında dernek üyeleri ile biraraya geldi.

Yöresel ürünlerle düzenlenen kahvaltı programında konuşan milletvekili Gözgeç; “Bu tür birliktelikleri, yaşadığımız şehrimizi ortak akılla yönetme ve fikir alış verişi açısından oldukça önemsiyorum. Farklı Şehirlerden gelmiş olabiliriz, ancak şuan burda aynı şehrin havasını soluyoruz, aynı şehirde yaşıyoruz. Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Milletvekilleri, belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri hep birlikte ortak akılla çalışmalıyız. Bu şehir burada yaşayan herkesin şehri, hepimizin ve herkesin Bursa’nın ileriye taşınması noktasında söz söyleme hakkı vardır. Bu bakımdan sizlerin söyleyeceği sözler, vereceği fikirler bizim için önemli” dedi.

“Bundan sonra bu tür buluşmalarımız devam edecek. Daha önce çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla buluştuk. Bugün de sizler ile bir aradayız. Bundan sonra sivil toplum örgütlerinin tüm temsilcileriyle zaman zaman bir araya gelmek istiyoruz.” diye konuşan Vekil Gözgeç, Bursa SAMDEF- Samsun Dernekleri Federsyonu Savaş Otrüs, Dernek Sekreteri Mehmet Fidan, Erol Bekar ve Kenan Kılışaslan’a teşekkür plaketi takdim ederek, Organizasyon için Osmangazi Samsunlular Eğitim Spor Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Turan’a teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …