Home FOTO GALERİ İZNİK’TE GALATASARAY FUTBOL OKULU AÇILDI

İZNİK’TE GALATASARAY FUTBOL OKULU AÇILDI

- Guncellenme Tarihi: 6 Kasım 2017 13:19
5 min read
İZNİK’TE GALATASARAY FUTBOL OKULU AÇILDI için yorumlar kapalı
0

İznikli miniklerin geleceğe hazırlanacağı Galatasaray Futbol Okulu İznik’te açıldı. Açılışa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da katıldı.

Hespekli Mevkii’nde bulunan İznik Belediyesi’ne ait Halı Saha da gerçekleştirilen futbol okulu açılına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu, İznikspor Başkanı Gökhan Demir, çok sayıda vatandaş ve minik futbolcular katıldı.

Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi okulu olan İznik Futbol Okulu’nda yıl boyunca eğitimler devam edecek. Belirlenen tarihlerde yapılacak kamp organizasyonları ile miniklere alt yapıya seçilme şansı da doğacak.

Galatasaray Futbol Okulları İznik Sorumlusu Telman Işıkgil yaptığı konuşmada “Galatasaray Spor Kulübü’ne bağlı olan Futbol Okulu’nu ilçemize açmış bulunmaktayız. Sadece ilçemize değil bölgemize ve ülkemiz gençlerinin yetişmesine katkıda bulunacak böyle bir okulu açtığımız için son derece mutluyuz. Tabi ki asıl amacımız gençleri en iyi şekilde hazırlayarak Galatasaray alt yapısına hazırlamaktır.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. Sözü ışığında gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirerek onların vatanına, milletine ve topluma faydalı birer birey olması içinde ben ve ekibim en iyi şekilde çalışacağız. Uzun uğraşlar sonucunda İznik’e kazandırdığımız bu futbol okulu ile hedefimiz ilçemizden yıldız futbolcular çıkarmaktır” dedi.

Okulun açılış maçında başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Osman Sargın da konuşmasında “Öncelikle Futbol Okulunun ilçemize ve burada yetişecek minik yavrularımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ben buradan ailelere sesleniyorum. Çocukların mutlaka sporla uğraşmalarını ve ilgilenmelerini sağlayınız. Spor ahlak demektir.Gazi Mustafa Kemal’in de belirttiği gibi Ben sporcunun ahlaklısını severim diyor.Sportif aktivitelerle uğraşan gençler kötü alışkanlıklardan da uzak durur.Çünkü onların daha güzel bir uğraşları var.Hem bedenleri hem de zihinleri sporla gelişiyor.Böylesine önemli bir okulu ilçemize kazandıran Okul yöneticilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sargın ayrıca minik gençlere dönerek öğütlerde bulundu. Sargın “Sevgili gençler birlikte mücadele edeceksiniz. Yenseniz de yenilseniz de rakiplerinize karşı saygıyı hiçbir zaman bırakmayın. Birbirinizi sevin ki sevgiyle yücelesiniz” dedi.

Açılış sonrasında gerçekleştirilen maçın başlama vuruşunu Belediye Başkanı Osman Sargın yaparken, aileler ve tüm katılanlar miniklerin maçını heyecan dolu gözlerle izledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi i…