Home FOTO GALERİ Hacı Zahide Camii Yenilenen Yüzüyle Hizmette

Hacı Zahide Camii Yenilenen Yüzüyle Hizmette

- Guncellenme Tarihi: 6 Kasım 2017 14:31
2 min read
Hacı Zahide Camii Yenilenen Yüzüyle Hizmette için yorumlar kapalı
0

Osmangazi’den Hacı Zahide Camii’ne Hizmet Eli

Osmangazi Belediyesi, Hacı Zahide Camii’nin abdest alma yerlerini, lavabolarını ve tuvaletlerini yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Osmangazi Belediyesi, manevi değerlerinin yanında mahalle halkı için buluşma noktası olan camilere yatırımlarını sürdürerek daha modern ve kullanışlı hale getiriyor. Metruk durumdaki lavaboları yıkılan, tuvaletleri kadın ve erkek olmak üzere yeniden inşa edilen, abdest alma bölümleri yenilenen Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Hacı Zahide Camii, yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda büyük küçük demeden hizmetlerde bulunuyoruz. Bu hizmetlerimizden bir tanesi de cami çevre düzenleme çalışmalarımız. Hacı Zahide Camii’nin abdest alma yerleri ile tuvaletleri kötü durumdaydı. Abdest alma yerlerini yeniledik. Camimizde sadece erkekler için tuvaletler vardı ve biz kadınlar için de yeni tuvaletler yaptık. Abdest alma yerlerinin yenilenmesiyle birlikte cemaatimize güzel bir hizmet sunduk” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…