Home FOTO GALERİ CELİL ÇOLAK: “KONGREDEN SONRA DA PARTİME HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

CELİL ÇOLAK: “KONGREDEN SONRA DA PARTİME HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

- Guncellenme Tarihi: 4 Kasım 2017 14:57
2 min read
CELİL ÇOLAK: “KONGREDEN SONRA DA PARTİME HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM” için yorumlar kapalı
0

BURSA – AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, bazı basın organlarında çıkan istifa ve görevden alma iddialarına yanıt verdi. İstifa veya görevden alma gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getiren Başkan Çolak, “Önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede yeniden aday olmayacağım. Ancak partime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Yaklaşık 3 yıldır AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü dile getiren Çolak, “Partimiz bize bu görevi verdiğinde, arkadaşlarımızla birlikte tabiri caizse gecemizi gündüzümüze katarak davamıza hizmet etmeye çalıştık. Nilüfer’de gezilmedik köy, sıkılmadık el bırakmadık. Genelde iktidar yerelde muhalefet olmamız sebebiyle mevcut Nilüfer Belediye Başkanının ve Belediyenin çalışmalarının en yakın takipçisi olduk. Yanlışlara en yüksek sesle karşı çıktık. Kısacası daha iyi bir Nilüfer için çabamızı ortaya koyduk, hayallerimizi Nilüferlilerle paylaştık” şeklinde konuştu.

Kongreye kadar başkanlık görevini sürdüreceğini de sözlerine ekleyen Celil Çolak, “Biz hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık, aksine davamızın gereği neyse onu yaptık. Kongreye kadar başkanlık görevimi sürdüreceğim. Kongreden sonra da Nilüfer Belediye Meclis Üyesi olarak partime hizmet etmeye, AK Parti’nin başarısı için çalışmaya, alın terimi akıtmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…