Home FOTO GALERİ Bozbey Karaman’da halkı dinledi

Bozbey Karaman’da halkı dinledi

- Guncellenme Tarihi: 4 Kasım 2017 14:56
3 min read
Bozbey Karaman’da halkı dinledi için yorumlar kapalı
0

Başkan Burada projesi kapsamında makamını Karaman Mahallesi’ne  taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallelerin sorunlarını en aza indirmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını bu hafta Karaman Mahallesi’ne taşıdı. Halkla bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey sorun ve talepleri dinleyerek ilgili birimlere çözüm için aktardı. Karaman Mahalle Muhtarı Sami Gürbüz ve Mahalle Komitesi Üyeleri ile de buluşan Başkan Bozbey, bölgenin ihtiyaçları ve yapılan hizmetler hakkında görüşleri dinledi.

Mahalleli adına, yapılan hizmetler için Başkan Bozbey ve ekibine teşekkür eden Muhtar Sami Gürbüz, “Nilüfer’in en köklü mahallelerinden bir olan Karaman, yapılan hizmetlerle daha farklı bir bölge oldu. Cemal Karakuş Camisi’nin yapımında Nilüfer Belediyesi’nin büyük emekleri oldu. Ayrıca Karaman Dernekler Yerleşkesi yakın zamanda kapılarını açacak. O proje aynı zamanda bölgenin otopark, kapalı pazaryeri gibi ihtiyaçlarına cevap verdi. Teras ve Karaman parkları da mahallemize renk kattı. Başkan Bozbey ve Nilüfer Belediyesi’ne minnettarız” dedi.

Nilüfer Belediyesi olarak tüm mahallelerin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını kaydeden Mustafa Bozbey de, “Karaman Mahallesi’ne yapılan hizmetler ortada. Projelerimizi tüm Nilüfer’de uygulamak için elimizden geleni yapıyoruz. Sorunları en aza indirmek adına gereken çabayı göstermekteyiz. Karaman gibi köklü mahallemizin sorunlarını en aza indirdiysek ne mutlu bize” diye konuştu.

Başkan Bozbey, gün boyu randevularını kabul ederken, mahalledeki minik ziyaretçilerine de çeşitli hediyeler verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…