Home FOTO GALERİ Bizim Ev katılımcılarından kuşlara yuva

Bizim Ev katılımcılarından kuşlara yuva

- Guncellenme Tarihi: 3 Kasım 2017 16:13
2 min read
Bizim Ev katılımcılarından kuşlara yuva için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları, Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Vakfı üyeleriyle birlikte kuş evi yaparak ağaçlara astı.

 

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çok renkli bir sosyal projeye ev sahipliği yaptı. Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Vakfı üyelerinin, Akbank desteği ile yürüttükleri ‘Şehrin iyi hali’ projesi, Bizim Ev’de hayata geçirildi.

Proje kapsamında, Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Vakfı üyeleri, Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları ile bir araya gelerek kuş evleri yaptı. Ahşapla yapılan evler, boyandı ve ardından Bizim Ev’in bahçesindeki ağaçlara asıldı. Eğlenceli bir  ortamda gerçekleşen etkinlik sonunda pasta kesilerek hep birlikte yenildi.

Proje kapsamında farklı yerlerde etkinlikler düzenlediklerini belirten Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Vakfı Topluluk Başkanı Büşra Acar, “Bizim Ev’de olmaktan çok mutluyuz. Engelli veya dezavantajlı gruplarla genelde etkinlik yapıyoruz. Projenin amacı gönüllüleri sosyal sorumluluk projeleri içerisine sokmak. Bugünkü etkinlikte çok keyif aldık. Bu etkinlikler sayesinde hem biz hem de birlikte olduğumuz grup sosyal iletişim hakkında gelişim kaydediyor” dedi.

Bizim Ev katılımcıları da böylesine renkli ve aynı zamanda anlamlı  bir etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…