Home FOTO GALERİ DOSABSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

DOSABSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2017 13:47
2 min read
DOSABSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA –DemirtaşOrganize Sanayi BölgesiSanayici İşadamları Derneği  (DOSABSİAD) Başkanı İbrahim Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri,AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk, “Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi, bugün Türkiye’nin en önemli üretim merkezlerinden biridir.  Yaklaşık 4.5 milyar dolarlık ihracat potansiyelinin yanı sıra, 45 bin kişilik istihdam hacmi ile kendi hedeflerini her geçen gün yenileyen ve artıran bir merkez konumundadır” şeklinde konuştu.

DOSABSİAD olarak, DOSAB’daki sanayicilerin ve üyelerinin küresel arenadaki rekabet edebilirlik seviyelerini artırmak adına birçok önemli çalışmaya imza attıklarını da dile getiren İbrahim Öztürk, hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile de hem bölgeye, hem de Bursa’ya değer kattıklarının altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da, iş adamlarının istihdama ve ülke ekonomisine sundukları katkının oldukça kutsal olduğunu kaydederek, DOSABSİAD’ın çalışmalarını yakından izlediğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda DOSABSİADBaşkanı İbrahim Öztürk tarafından AK Parti Bursa il Başkanı Ayhan Salman’a hediye takdim edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…