Home FOTO GALERİ Bursaspor Taraftarlar Derneği’nden Dündar’a Teşekkür Ziyareti

Bursaspor Taraftarlar Derneği’nden Dündar’a Teşekkür Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2017 13:11
3 min read
Bursaspor Taraftarlar Derneği’nden Dündar’a Teşekkür Ziyareti için yorumlar kapalı
0

Dündar: “2010’daki Şampiyonluğu İnşallah Yeniden Yaşarız”

 

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kemal Gürmen Saruhan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

 

Başkan Dündar, Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kemal Gürmen Saruhan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Bursaspor ve dernek çalışmalarına katkılarından dolayı Başkan Dündar’a teşekkür eden Saruhan, “Bursa’yı ve Bursaspor’u seven bir başkanımız var. Mustafa Başkanımız, Bursasporumuz’a her zaman katkı sağlıyor ve destek veriyor. Takımımızın maçlarını da sürekli yakından takip ediyor. Bursaspor taraftarları adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Şampiyonluğa Adım Adım”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, “Dernek olarak, sadece Bursaspor taraftarlarını değil Bursa’yı hedef alan çalışmalar içerisindesiniz. Gençlere ve öğrencilere yönelik eğitim kültürel çalışmalarınız takdire şayan. Bursaspor, şehrimizin en büyük markasıdır. Herkesin, bu takımı sahiplenmesi lazım. Bursaspor’un başarısı, Bursa’nın başarısıdır. Takımımız, bu sezon oldukça başarılı maçlar çıkarıyor. İnşallah, 2010 yılındaki şampiyonluğu yeniden yaşarız. Takımımız, adım adım o yönde ilerliyor. Dernek olarak yapacağınız eğitim ve kültürel sosyal sorumluluk projelerinde her zaman sizlerle birlikteyiz” diye konuştu.

 

Saruhan, ziyarette Başkan Dündar’a Bursaspor atkısı ve dernek flaması hediye ederken, ayrıca teşekkür plaketi takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…