Home FOTO GALERİ İmzalar eğitimde indirim için atıldı

İmzalar eğitimde indirim için atıldı

- Guncellenme Tarihi: 1 Kasım 2017 13:45
2 min read
İmzalar eğitimde indirim için atıldı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi ile Özel Özlüce Ortaokulu arasında imzalanan protokolle, belediye personeli ve birinci derece yakınlarına eğitimde yüzde 20 indirim uygulanacak.
Nilüfer Belediyesi ile Özel Özlüce Ortaokulu arasında indirim protokolü imzalandı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Özel Özlüce Ortaokulu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Turan tarafından imzalanan protokol kapsamında Nilüfer Belediyesi personeli ve birinci derece yakınları, eğitim ücretinde yüzde 20 indirimden faydalanabilecek.

Nilüfer Belediyesi olarak personel ve yakınları için çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla indirim protokolleri imzaladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, eğitim alanında atılan bu imza ile çalışanlara bir imkân daha sağlandığını söyledi.

Özel Özlüce Ortaokulu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Turan da Nilüfer Belediyesi ile imzalanan protokolden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Başarı odaklı kurumumuzda kaliteli eğitimci kadromuzla öğrencileri geleceğe hazırlıyoruz. Bünyemizde sınavlara hazırlık konusunda çok deneyimli öğretmenlerimiz var. Nilüfer Belediyesi personelimizin birinci derece yakınlarını da kurumumuzda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …