Home FOTO GALERİ Yunuseli’nde Kamulaştırılan Binalar Yıkıldı

Yunuseli’nde Kamulaştırılan Binalar Yıkıldı

- Guncellenme Tarihi: 30 Ekim 2017 13:49
2 min read
Yunuseli’nde Kamulaştırılan Binalar Yıkıldı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’ne hem yeni bir park kazandırmak hem de bölgede trafik sıkışıklığının yoğun olduğu 2. Esen Caddesi’nin genişletilmesi adına bölgede kamulaştırılan 3 binayı yıktı.

 

Daha yaşanabilir ve modern bir Osmangazi oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde kamulaştırılan 3 binayı yıktı. 2. Esen Caddesi ve 7. Sakin Sokak’ın birleştiği noktada yer alan binaların yıkılmasıyla birlikte toplam 698 metrekare alan elde edildi.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bürokratlarıyla birlikte yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dündar, yıkımların ardından 2. Esen Caddesi’ni genişletirken bölgeye bir de park kazandıracaklarını ifade ederek, “Yunuseli, Hamitler ve Güneştepe Mahalleleri Osmangazi’nin gelişim bölgesi. Planlı yapılaşma bu bölgelerde düzgün bir şekilde devam ediyor. Osmangazi Belediyesi olarak bölgedeki altyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Şuanda Yunuseli’nde 20 metrelik yol üstünde kalan binaların yıkılarak yol açma çalışması yapıyoruz. Burada daha önceden yapılmış olan ve yolda kalan yapıları yıkarak hem bölge trafiğini rahatlatıyoruz hem de bölgenin gelişimine katkı sağlıyoruz. Ayrıca kamulaştırmalar sonucu elde ettiğimiz bu alana bir de park inşa edeceğiz. Bu çalışma Yunuseli Mahallemiz’e hayırlı olsun” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …