Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: ORTAK HEDEFİMİZ ‘DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’ OLMALI

BAŞKAN SALMAN: ORTAK HEDEFİMİZ ‘DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’ OLMALI

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2017 14:52
4 min read
BAŞKAN SALMAN: ORTAK HEDEFİMİZ ‘DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’ OLMALI için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, beraberinde il başkan yardımcıları ile birlikte MHP İl Başkanı  Tevfik Topçu ve yönetimini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Sayılgan, Oktay Çiçek, Hüseyin Ömer Aybar, İdris Berkcan ve Halide Serpil Şahin’le birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Tevfik Topçu’yu MHP il başkanlık binasında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette iki başkan gündem konularını masaya yatırdı.

Başkan Salman, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli ve parti teşkilatlarının FETÖ tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan 15 Temmuz ihanet girişimi ve sonrasında devletin bekası yönündeki tutumuna vurgu yaptı. Başkan Salman, ülkenin bölünmez bütünlüğüne, demokrasimize ve geleceğimize yönelik içerden ve dışarıdan her türlü müdahale ve girişime karşı MHP yönetiminin siyasi görüş farkı gözetmeksizin, politik çıkarları bir kenara bırakarak devletin bekası, ülkenin geleceği için doğru adımlar attığını belirtti.

Başkan Salman, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelen Türkiye’nin bu yükselişini hazmedemeyen iç ve dış mihrakların oyunlarına, Türkiye’de yaratılmaya çalışılan kriz ortamlarına karşın atılan sağlam adımların hükümetin, devletin ve milletin sağlam duruşu ile mümkün olabildiğine vurgu yaparak, şunları söyledi:

“Türkiye, coğrafi konumu, genç, çalışkan ve üretken nüfusu ile her zaman büyümeye ve gelişmeye açık olmuştur. AK Parti hükümetleri  ile birlikte de bu milletin güvenerek arkasından yürüyebileceği liderini bulması ile de güçlenmemiz kaçınılmaz oldu. Artık geçmiş dönemlerdeki gibi en küçük bir gelişmede ekonomisi çöken, krizlerle, darbelerle sindirilen bir ülke olmaktan çıkıp, yarınlarını uzun vadede planlayabilen, dünyada gündem oluşturabilen bir Türkiye haline geldik. Burada milletimizin güveni ile sağlanan siyasi istikrarın önemi çok büyük. İnşallah hep birlikte ülkemizi daha ilerilere taşıyacağız. Bu yolda ortak bir menfaatte buluşabilmek çok önemli; Bu menfaatte gelecek nesillerimize daha güçlü bir Türkiye bırakmak olmalıdır. Adımlarını Türkiye’nin geleceği adına atan, bu yolda elini taşın altına koyan herkese teşekkür ediyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…