Home FOTO GALERİ Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının adresi Nilüfer

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının adresi Nilüfer

- Guncellenme Tarihi: 27 Ekim 2017 17:17
3 min read
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının adresi Nilüfer için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi, bu yıl da 7’den 77’ye on binleri, 29 Ekim Pazar günü düzenleyeceği Cumhuriyet Yürüyüşü’nde buluşturacak. Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk töreniyle başlayacak olan coşku, FSM’deki Cumhuriyet Yürüyüşü ve Kıraç konseriyle devam edecek.

 

Cumhuriyet’in 94’üncü kuruluş yılı, Nilüfer’de bu yıl da halkın katılımıyla meydanlarda kutlanacak. 7’den 77’ye her yaştan insan, Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Cumhuriyet Yürüyüşü’nde bir araya gelecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, protokol ve vatandaşların katılımıyla 29 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Halk Evi önündeki Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayacak olan Cumhuriyet kutlamaları, Cumhuriyet Yürüyüşü’yle devam edecek. Saat 19.00’da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Acıbadem Kavşağı’nda toplanacak olan Cumhuriyet sevdalıları, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve protokolün de katılımıyla Hastane Alanı’na kadar marşlar eşliğinde omuz omuza yürüyecek. Nilüfer’den dünyaya barış mesajlarının da yankılanacağı yürüyüşün ardından coşku, Hastane Alanı’nda sevilen sanatçı Kıraç’ın sahne alacağı konserle doruğa tırmanacak. Ünlü sanatçı, şarkılarını alanı dolduracak on binler ile birlikte seslendirecek.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet’in öneminin daha da arttığını belirterek, 29 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan kutlamalara bütün vatandaşları davet etti. Başkan Mustafa Bozbey, “On binlerle yan yana, kol kola yürüyecek Cumhuriyetimize olan sevdamızı ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e olan minnetimizi bir kez daha haykıracağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük bayramı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, gelin hep birlikte daha büyük gurur ve coşkuyla kutlayalım. Çoluk çocuk, genç yaşlı hep birlikte omuz omuza yürüyerek, tüm dünyaya barış mesajları verelim” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …