Home FOTO GALERİ Aziz Bursalı Hemşerilerim;

Aziz Bursalı Hemşerilerim;

- Guncellenme Tarihi: 27 Ekim 2017 17:15
3 min read
Aziz Bursalı Hemşerilerim; için yorumlar kapalı
0

Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliğinde  istiklalini kazanmak için; çoluğu-çocuğu, genci-yaşlısı, kadını-kızı, verdiği destansı mücadelelerin sonunda büyük bir zafere ulaştığı Kurtuluş Savaşımızı yeni, güçlü bir Devletle ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırışının 94. Yıldönümünü büyük bir coşku ve mutlulukla kutlamanın heyecanı içindeyiz.

 

94 yıldır geçmişimizle aydınlık yarınlarımız arasındaki en önemli köprü olan Cumhuriyetimizin 100. yılına emin adımlarla ilerlerken, atalarımızdan aldığımız bu kutsal mirası gelecek nesillere daha sağlam ve daha güvenilir bir şekilde ulaştırmaya olan inancımızdan asla taviz vermeyeceğimizi,

“Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım.” diyerek bir kez daha milletçe haykırmaktayız. Bu aziz millet, doğulusuyla, batılısıyla, kuzeylisiyle, güneylisiyle kadınıyla-erkeğiyle, yaşlısıyla-genciyle sevinçte, kederde, zor günde ortak kader anlayışına sahip eşsiz bir destan yazmıştır. İşte bu destanın adıdır Cumhuriyet. Cumhuriyetle birlikte, her alanda büyük atılımlar gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Devleti, geçen 94 yılda, bulunduğu bölgede ve dünyada barış, huzur ve istikrarın kaynağı, ekonomik ve stratejik gücün odak noktası olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyeti bizlere emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu değerler için canını ve kanını veren tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle ve minnetle anarken, bir kez daha Bursalı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

İzzettin KÜÇÜK

Bursa Valisi​

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…