Home FOTO GALERİ KADIN MEMURLAR MEME KANSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ…

KADIN MEMURLAR MEME KANSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ…

- Guncellenme Tarihi: 25 Ekim 2017 13:33
2 min read
KADIN MEMURLAR MEME KANSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ… için yorumlar kapalı
0

ÖZEL HAYAT HASTANESİ MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKTİ…

BURSA – Özel Hayat Hastanesi tarafından İhsaniye Vergi Dairesi’nde çalışanlara yönelik meme kanseri bilgilendirme etkinliği düzenlendi.

1-31 Ekim “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” etkinlikleri kapsamında İhsaniye Vergi Dairesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; vergi dairesi çalışanları geniş katılım sağladı.

Seminerinde konuşan Genel Cerrahi Uzmanı ve Meme Kliniği Direktörü Op. Dr. Adil Aydemir, memede farkındalık, fizik muayene, mammografi, ultrasonografi, magnetikrezonans görüntüleme, biyopsi ve patolojik inceleme gibi konularda bilgiler verdi.

—Doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgiler verdi—

Meme kanserinin, kadınlarda en sık görülen kanser türü olduğunu belirten Op. Dr. Adil Aydemir, 1990‘lardan sonra meme kanserine bağlı ölüm sıklığının azalmış olmasına rağmen, günümüzde meme kanserinin kadınlarda kansere bağlı görülen ölümlerde,  akciğer kanserinden sonra ikinci sırada geldiğine dikkat çekti.

Erken teşhisin önemine işaret eden Dr. Aydemir, ülkemizde her 10 kadından birinin meme kanseri riski ile karşı karşıya olduğu ve her 40 kadından birinin de meme kanseri nedeniyle yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…