Home FOTO GALERİ Cumhuriyet Bayramı 15 Temmuz Meydanı’nda Coşkuyla Kutlanacak

Cumhuriyet Bayramı 15 Temmuz Meydanı’nda Coşkuyla Kutlanacak

- Guncellenme Tarihi: 25 Ekim 2017 14:21
2 min read
Cumhuriyet Bayramı 15 Temmuz Meydanı’nda Coşkuyla Kutlanacak için yorumlar kapalı
0

Genç Şarkıcı Edis, 29 Ekim’de Sahne Alacak

Osmangazi’de Edis Rüzgarı Esecek

 

Osmangazi Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Türk Pop Müziği’nin yeni yıldızı Edis Görgülü’nün, 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı’nda vereceği muhteşem bir konser ile kutlayacak.

 

Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılı, 29 Ekim Pazar günü Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği Edis konseri ile kutlanacak. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından Bursalıların 27 gün boyunca buluşma noktası olan ve Osmangazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yenilenerek açılan 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı’ndaki konserde, ‘Benim Ol’ isimli şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Edis sahne alacak.

 

Türk Pop Müziği’nin yeni yakışıklısı olarak ünlenen, çıkış şarkısı ‘Benim Ol’ dışında ‘Olmamış mı?, ‘Vay’ ve son single parçası ‘Dudak’ ile özellikle gençlerden oluşan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Edis Görgülü’nün saat 20.00’de başlayacak konseri öncesi, Osmangazi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de bir gösteri sunacak. Konser öncesinde alana gelen vatandaşlara, Osmangazi Belediyesi tarafından 10 bin adet Türk Bayrağı dağıtılacak.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını belirterek, tüm Bursalıları ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı’na davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…