Home GÜNCEL “22 İl Başkanı değişmesi söz konusu”

“22 İl Başkanı değişmesi söz konusu”

- Guncellenme Tarihi: 25 Ekim 2017 13:51
2 min read
“22 İl Başkanı değişmesi söz konusu” için yorumlar kapalı
0

A Haber televizyonunda katıldığı programda açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, bugün 22 il başkanının değişebileceği mesajını verdi. 

AK Parti’deki istifalar ve değişim sürecine ilişkin olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Cumhurbaşkanımızın yeniden genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketine hız verdik. Bugün 22 il başkanımızın değişmesi söz konusu” şeklinde konuştu.

A Haber televizyonunda katıldığı programda açıklamalarda bulunan Çalık, AK Parti’deki değişimle ilgili olarak şunları söyledi:

Görevde olan belediye başkanlarımızın tamamını parti iadiyeti oturmuş vaziyettedir. İstifalar bir son değildir. Yeni bir başlangıçtır.

“22 İL BAŞKANIMIZIN DEĞİŞMESİ SÖZ KONUSU”

Cumhurbaşkanımızın yeniden genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketine hız verdik. 22 il başkanımızın değişmesi söz konusu. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız, her organda yenilenme, bakanlar kurulunda yenilenmeler oldu. Bunlara sadece yenilenme olarak bakmak lazım. AK Parti bir veda partisi değildir, vefa partisidir.

İstifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız partilerinden değil, görevlerinden istifa etmiş olacaklardır.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …