Home FOTO GALERİ Piknikte moral depoladılar

Piknikte moral depoladılar

- Guncellenme Tarihi: 24 Ekim 2017 13:31
3 min read
Piknikte moral depoladılar için yorumlar kapalı
0

Küçükoğlu Holding bünyesindeki TOKSAN, AK-PRES ve AKTEKNİK şirketlerinin çalışanları ve aileleri geleneksel piknik şöleninde bir araya geldiler. Kestel’e bağlı Dere Kızık Köyü’ndeki Yeşil Vadi Piknik alanında yapılan etkinliğe Holding bünyesindeki şirketlerde çalışanlar ve ailelerinden oluşan yaklaşık 1.000 kişi katıldı.

Holding ve şirketlerin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı piknikte eşleri ve çocukları ile birlikte keyifli bir gün geçiren şirket çalışanları yeni sezon öncesinde, moral depoladılar. Temiz hava ve doğal ortamda eğlenerek, sohbet ederek huzurlu bir gün geçiren Holding çalışanları ve aileleri, yoğun çalışma temposunun getirdiği yorgunluğu ve stresi atma fırsatı buldular.

Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, geleneksel hale getirdikleri piknik etkinliğinin personelin moral depolaması açısından önemli olduğunu söyledi. Holding bünyesindeki şirketlerde çalışanların, fiziksel olarak dinlenmesinin yanı sıra ruhsal olarak da rahat ve güçlü olmasının iş verimliliğine olumlu yansıyacağını ifade eden Oğuzhan Küçükoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizin bu yıl 5.sini gerçekleştirdik. Personelimiz, aileleriyle güzel bir gün geçirme imkânı buldu. Piknik aynı zamanda şirketlerimizdeki arkadaşlarımız arasında tanışma, kaynaşma ve dayanışma duygularını da pekiştiriyor ve takım ruhunun oluşmasına katkı yapıyor” dedi.

Öte yandan, piknikte holding bünyesindeki şirketlerde 5, 10, 15 ve 20 yıldır çalışan 45 kişiye plaket verilirken, şirketlerin çalışanlarının çocukları arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Çeşitli animasyon gruplarının gösteri yaptığı gün boyu süren etkinliğe katılanlar farklı yarışmalar ve gösteriler ile eğlenceli bir gün geçirdiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …