Home EĞİTİM Gemlik Lions’dan öğrencilere kişisel gelişim seminerleri…

Gemlik Lions’dan öğrencilere kişisel gelişim seminerleri…

- Guncellenme Tarihi: 24 Ekim 2017 13:10
3 min read
Gemlik Lions’dan öğrencilere kişisel gelişim seminerleri… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Lions 118-K Yönetim Çevresi kapsamında çalışmalarını sürdüren ve topluma hizmeti görev bilen Gemlik Lions Kulübü yaptıkları sürdürülebilir etkinliklerine iki senedir Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu’na verdikleri kişisel gelişim seminerleri ve eğitim desteklerini de ekledi.

 

Kariyer günleri kapsamında her Pazartesi günü sektörlerinin önde gelenlerini okulda ağırlayan Gemlik Lions Kulübü, bu program kapsamında yeni dönemde sırasıyla Prof. Dr. Emre Alkin, Gemi Mühendisi Hamdi Uz, eski gümrükler başmüdürü Mehmet Kut, lojistik uzmanı Esma Deniz Zsobrak ve Gemi kontrol memuru Necati Özüaydın’ın mesleki ve iş hayatına yönelik verdikleri seminerlerle döneme hızlı bir başlangıç yaptı.

 

Yine aynı proje kapsamında her Çarşamba günü Gemlik Asım Kocabıyık MYO’da öğrencilere İngilizce dersleri veren Gemlik Lions Kulübü üyeleri, toplumun yeni nesilden sürekli şikayet ettiğini, ancak şikayet edilen konular için gençlere destek olunmadığını, birikimli kişilerin bu deneyimlerini gençlerimize çoğu zaman aktarmadığını/aktaramadığını belirterek kendilerinin bu konuda şikayet etmek yerine harekete geçtiklerini; okula sektörün önde gelenlerini davet edip her iki tarafa da uygun ortam yaratılarak, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşmalarına vesile olunduğunu ve yine Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği bölümü işbirliği ile öğrencilerin gelişimi için ortak projeler üretildiğini belirttiler.

 

Gemlik Lions Kulübü’nün Gemlik Asım Kocabıyık MYO’daki seminer ve eğitimlerinde, Prof. Dr. Emre Alkin “Çözüm üret, geleceği yarat”, Esma Deniz Zsobrak “Lojistik ve operasyon dünyasına ilk adım”, Hamdi Uz  “Tehlikeli Madde Kombine Taşımacılık Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı yönergelerin liman, lojistik ve tehlikeli madde elleçleyen kara tesislerine etkileri” ve Mehmet Kut da “Dış ticarette kariyer penceresi ve yetkilendirilmiş yükümlü” konularında açıklamalarda bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…