Home FOTO GALERİ İZNİK SPOR ALT YAPISINA MALZEME DESTEĞİ

İZNİK SPOR ALT YAPISINA MALZEME DESTEĞİ

- Guncellenme Tarihi: 23 Ekim 2017 11:16
4 min read
İZNİK SPOR ALT YAPISINA MALZEME DESTEĞİ için yorumlar kapalı
0

İznik Spor alt yapısı U-13 takımında ter döken gençlere Belediye Başkanı Osman Sargın ve beraberindekiler malzeme desteğinde bulundu.

İznik Spor alt yapısından yetişerek ileride birçok kulüpte futbolcu olarak ter dökecek olan minik gençlere destekler ardı ardına geliyor. Gençlerin küçük yaşlarda sportif faaliyetlere katılmasını teşvik etmek ve kendilerinin zararlı alanlara gitmesini engellemek amacıyla amatör spora ve sporcuya destek vermek zorunda olduklarını açıklayan Belediye Başkanı Osman Sargın “Gençlerimizi küçük yaşlarda sportif faaliyetlere alıştırmalı ve özendirmeliyiz. Bu sayede de kötü alışkanlıkların da aynı oranda azaldığını görmemiz mümkün olur” dedi.

Malzeme dağıtım etkinliğine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu, İznikspor Kulübü Başkanı Gökhan Demir ve yöneticileri, İznikspor U-13 takımı ve hocaları Mustafa Sargın katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İlçemiz de sportif faaliyetlerin artırılması, gençlerimizin bu yönde yönlendirilmesi için belediye olarak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Futboldan, kanoya, güreşten, kürek sporunu kadar, salon sporları, su sporları, doğa sporları gibi birçok alanda gençlerimizi yetiştiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile birçok federasyonumuz ile ortak şampiyonalara müsabakaları organize ediyor ev sahipliği yapıyoruz. Gençlerimizi spora yaptığımız desteklerle bu tür faaliyetlere özendirmeyi ve çekmeye çalışıyoruz. Bizler gençlerimizi ne kadar çok bu tür faaliyetler içerisine çekebilirsek aynı oranda da kötü alışkanlıklardan çekmiş oluruz. İşte bugün de burada alt yapıdan yetişerek ileride birçok kulüpte futbolcu olarak ter dökecek olan minik yavrularımızın yanındayız. Her zaman desteğimiz onlarla. Ayrıca son olarak belirtmek istiyorum.27-28-29 Ekim 2017 tarihlerinde ilçemiz 3.Uluslararası Balkan Güreş Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Yani bu tarihlerde dünya güreşinin kalbi İznik’te atacak. Ben bu vesile ile tüm güreş severleri ve hemşerilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Heyet daha sonra İznikspor U-13 ve İnegöl Osmaniye U-13 takımıyla gerçekleştirilen maçı izleyerek sahadan ayrıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …