Home FOTO GALERİ BTÜ, SANAYİNİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYOR…

BTÜ, SANAYİNİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 23 Ekim 2017 11:26
2 min read
BTÜ, SANAYİNİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYOR… için yorumlar kapalı
0

SANAYİNİN TALEPLERİ BTÜ’DE MASAYA YATIRILDI…

BURSA – ‘Yenilikçi Üniversite’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), Bursa sanayisinin ihtiyaçlarını dinleyip, çözüm üretmeye devam ediyor.

Sanayi-üniversite işbirliğini artırmak adına somut adımlar atan BTÜ, düzenlediği ‘Sanayi İşbirliği Çalıştayı’ ile sanayinin taleplerini masaya yatırdı.

BTÜ Mimar Sinan Yerleşkesinde düzenlenen Çalıştaya; Bursa’da faaliyet gösteren sanayi bölgelerinin temsilcilerinin yanı sıra, firma yöneticileri ve akademisyenler katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Kurt, toplantının BTÜ-sanayi işbirliğinin mevcut durumunu değerlendirmek ve işbirliğini güçlendirmek adına yapılabileceklerin tartışılması amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Prof. Dr. Kurt, “Sanayi İşbirliği Çalıştayı ile BTÜ ve sanayinin iç içe olacağı, iletişim ve bağlılığın artırılacağı, sanayinin sorun ve ihtiyaçlarının aktarımının kolaylaştırılacağı organizasyonların oluşturulmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Gün boyu süren çalıştayda; öncelikli gelişime açık yönlerin belirlenmesi, çözüm önerilerinin geliştirilmesi, faaliyetler ve performans göstergelerinin belirlenmesi amacıyla ayrı gruplar halinde masa çalışması da yapıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…