Home FOTO GALERİ BUTTİM YÖNETİMİNDEN AYHAN SALMAN’A ZİYARET…

BUTTİM YÖNETİMİNDEN AYHAN SALMAN’A ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 21 Ekim 2017 13:26
3 min read
BUTTİM YÖNETİMİNDEN AYHAN SALMAN’A ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’ı ziyaret etti.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ile Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

BUTTİM’in, önemli bir lokasyonda bulunduğunu hatırlatan Tiryaki, yönetim olarak, BUTTİM sakinlerine fayda sağlayacak işlere imza atmak adına bu göreve talip olduklarını ve göreve geldikleri günden bu yana bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tiryaki, “Bölgenin değeri giderek artıyor”

Tiryaki, “Bu bölge çok değerli ve değeri giderek de artıyor. Görüyoruz ki birçok yeni yatırım bu bölgeye yapılıyor; adliye ve benzeri gibi. Yeni yollar ve alternatif ulaşım imkânlarıyla BUTTİM daha da ulaşılabilir oluyor, bunu görmek önemli. İlerleyen zamanlarda BUTTİM sakinlerine değer katacağına inandığımız planlarımızı ki bunlar yeni sosyal alanlar gibi şeyler, bunları birer birer hayata geçirmeyi temenni ediyoruz. Hak ve hukuka riayet ederek bu gibi projelerle merkezimizin değerine değer katacağımıza inanıyoruz” dedi.

Salman, “BUTTİM Bursa için önemli bir merkez”

BUTTİM Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ve BUTTİM’in Bursa için önemli olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise, “BUTTİM’in kuruluş mantığı çok güzel. İnanıyorum ki burası gelecekte oradakilere daha da önemli fırsatlar doğuracaktır” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda BUTTİM Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayhan Salman’a ipek tablo armağan etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …