Home FOTO GALERİ Bozbey: Kırsal mahallelerin sorunlarını en aza indireceğiz

Bozbey: Kırsal mahallelerin sorunlarını en aza indireceğiz

- Guncellenme Tarihi: 21 Ekim 2017 13:23
2 min read
Bozbey: Kırsal mahallelerin sorunlarını en aza indireceğiz için yorumlar kapalı
0

İnegazi Mahallesi’nde halkla buluşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kırsal mahallelerdeki sorunları en aza indirmek için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi. Verilen hizmetlerden memnuniyetlerini dile getiren İnegazililer ise Bozbey’i teşekkür yağmuruna tuttu.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ projesi kapsamında bu hafta makamını İnegazi Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle halkıyla buluşan  Başkan Bozbey, sorunları yerinde dinledi. Muhtar Erol Duman ile de karavanındaki makamında görüşen Bozbey, İnegazi Mahallesi hakkında bilgi aldı. Kırsal mahallelerin sorunlarını en aza indirgemek adına gereken çalışmayı yaptıklarını kaydeden Bozbey, ulaşım, çevre düzenlemesi, asfalt ve tarımsal sulama gibi konularda  gelen taleplere destek verdiklerini belirtti.

Verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür eden İnegazi Mahalle Muhtarı Erol Duman da, “Tamamlanan camimize verdiğiniz destek bizi çok mutlu etti. Ayrıca cuma günleri Kadriye, İnegazi, Üçpınar güzergahında bölge halkının Çalı’ya ulaşımı için verdiğiniz desteğe minnettarız. Ana yolumuzun asfaltlanması için Büyükşehir Belediyesi’ne defalarca talepte bulunduk. Bozuk olan yolumuzun bakım-onarım çalışmalarını Nilüfer Belediyesi yaptı. Verdiğiniz hizmetler için halkım adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Miniklerden Renkli Gösteriler

Nilüfer Belediyesi Burak Berk Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bay…