Home FOTO GALERİ Yıkımı Engellemek İçin Otomobil Park Etti

Yıkımı Engellemek İçin Otomobil Park Etti

- Guncellenme Tarihi: 19 Ekim 2017 14:28
2 min read
Yıkımı Engellemek İçin Otomobil Park Etti için yorumlar kapalı
0

Osmangazi’de Kaçağa Geçit Yok

– Kaçak İşyeri Yıkıldı

 

Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen işyerini yıktı. İşyeri sahibi, yıkımı engellemek dükkanın içerisine otomobil park etse de, belediye ekipleri otomobili çıkartarak kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

 

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kesintisiz sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan Soğanlı Mahallesi Koza Sokak üzerindeki bir işyeri, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

 

İşyeri sahibi, kaçak olarak inşa ettiği dükkanının yıkılmasını önlemek adına ise ilginç bir yönteme başvurdu. Belediye ekiplerinin geldiğini gören işyeri sahibi, yıkımı engellemek için arabasını kaçak olarak inşa ettiği dükkana park etti. Belediye ekiplerinin aracı dükkandan çıkarmasının ardından yıkıma başlayan ekipler, kaçak yapıyı kısa süre içerisinde yıktı.

 

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…