Home EĞİTİM Türkün Holding’ ten Yenişehir Terziler İlköğretim Okulu’na Tül ve Perde Bağışı

Türkün Holding’ ten Yenişehir Terziler İlköğretim Okulu’na Tül ve Perde Bağışı

- Guncellenme Tarihi: 18 Ekim 2017 12:26
2 min read
Türkün Holding’ ten Yenişehir Terziler İlköğretim Okulu’na Tül ve Perde Bağışı için yorumlar kapalı
0

Sosyal sorumluluğa odaklanmayı bir kurum kültürü olarak benimseyen ve kuruluşundan bugüne birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Türkün Holding, ihtiyaç sahibi okulların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla her yıl kumaş bağışı projelerine devam ediyor.

Türkün Holding Sosyal Toplulukları arasında yer alan Sosyal Sorumluluk Topluğu, 2017 yılı faaliyet planı içerisindeki okul projeleri kapsamında “Yenişehir/ Terziler İlköğretim Okulu” nun tüm tül ve perde kumaş ihtiyacını karşıladı.  Hazırlanan tül ve perdelik kumaşlar okula teslim edilirken Sosyal Sorumluluk Topluluğu Lideri Özlem Arslan “Sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimini sağlayan okullarımıza bir destekte biz verelim, her şeyi devletimizden beklemeyelim dedi. Paylaştıkça, destek verdiğimiz sürece bu tür çalışmalar anlam kazanacaktır. Bu tür faaliyetler Türkün Holding olarak bizlere de mutluluk verdiğinden projelerimiz devam edecektir” dedi.

Yenişehir/ Terziler İlköğretim Okulu Müdürü Saadettin Tunç ise “Okulumuz, bu yıl taşımalı sisteme geçti, çevre köylerden öğrencilerin katılımıyla büyüdü ve ihtiyaçları da arttı. İhtiyacımızın karşılanmasında desteğini esirmeyen Türkün Holding’ e teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kumaşların teslim edilmesinin ardından sınıflar dolaşıldı ve öğrencilere çikolata dağıtıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…