Home FOTO GALERİ Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu’ndan Cambazın Cenazesi

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu’ndan Cambazın Cenazesi

- Guncellenme Tarihi: 18 Ekim 2017 12:31
3 min read
Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu’ndan Cambazın Cenazesi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, sezonun ikinci oyunu Cambazın Cenazesi ile tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Kendi halinde küçük bir sahil kasabasının, bir tatil cennetine dönüşümünü konu alan oyunun prömiyeri 19 Ekim’de.

 

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yine bir komedi oyunuyla seyirci karşısına çıkıyor. Sezonun ikinci oyunu Cambazın Cenazesi 19 Ekim’den itibaren tiyatroseverler ile buluşacak.

Firuze Engin’in kaleme aldığı ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğini üstlendiği Cambazın Cenazesi isimli oyunun prömiyeri 19 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilecek.

Kendi halinde küçük bir sahil kasabasının, bir tatil cennetine dönüşümünü konu alan Cambazın Cenazesi’nde, kasabanın dönüşümü ile insanların birbirleriyle kurduğu ilişkilerin, yaşantıların, hayata bakışın da dönüşüp dönüşmediği tartışmaya açılıyor. İzleyiciler, oyuncuların bir karakterden başka bir karaktere dönüşmesine tanık olurken aynı zamanda bir kasabanın insani, fiziki ve ahlaki anlamda dönüşümüne de eğlenceli bir açıdan bakacak.

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncularının 19 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahneye koyacağı Cambazın Cenazesi’nde yönetmen yardımcılığını Melisa İclal Gürmen, Oğuzhan Ayaz, ışık ve dekor tasarımını Cem Yılmazer, kostüm tasarımını İlayda Saran,  illüstrasyonları Gökçe Erverdi, animasyonları da Derya Bölükemini yaptı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…