Home FOTO GALERİ KAYMAKAM BAYRAKTAR’DAN İZNİK BALGÖÇ ŞUBESİNE ZİYARET

KAYMAKAM BAYRAKTAR’DAN İZNİK BALGÖÇ ŞUBESİNE ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 18 Ekim 2017 12:23
2 min read
KAYMAKAM BAYRAKTAR’DAN İZNİK BALGÖÇ ŞUBESİNE ZİYARET için yorumlar kapalı
0

Dördüncü kez İznik Balgöç Şube Başkanı seçilen Serkan Acar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar aynı zamanda da iadeyi ziyarette bulundu.

İznik Balgöç Şube Merkezine ziyarette bulunan Bayraktar’ı İznik Balgöç Şube başkanı Acar ve yönetimi karşıladı. Karşılıklı hoş sohbetin gerçekleştiği ziyarette İznik için neler yapılabilir konularının yanı sıra hemşeri derneklerinin İznik’te birbirleri ile uyumu Kaymakam Bayraktar tarafından takdirle karşılandı.

İznik Balgöç Şube Başkanı Serkan Acar yaptığı konuşmasında “Sayın Kaymakamımızın ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Bu nazik ziyaretinizden dolayı Balgöç camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kamu Yararına bir dernek olmamız hasebiyle her zaman birlikte çalışmaya ve taş üstüne taş koymaya varız. İznik’in yararına olacak her türlü etkinlik ve sosyal faaliyetlerde bu güne kadar bulunduğumuz gibi bundan sonra da sizlerle birlikte var gücümüz ile çalışacağız. Sizlere de ilçemize tekrar hoş geldiniz diyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Acar ve yönetimi Kaymakam Bayraktar’ı kapıya kadar uğurladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…