Home FOTO GALERİ İMO İNEGÖL TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI…

İMO İNEGÖL TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI…

- Guncellenme Tarihi: 18 Ekim 2017 12:47
6 min read
İMO İNEGÖL TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI… için yorumlar kapalı
0

 İMO İNEGÖL TEMSİLCİLİĞİ, BELEDİYE BAŞKANI AKTAŞ’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ…

–        İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İnegöl Temsilciliği, ilçedeki üyelere daha hızlı hizmet verebilmek ve İnegöl’ün gelişimine katkı sağlayabilmek için yeniden açıldı.

BURSA- İMO Bursa Şubesi’ne bağlı olan İnegöl Temsilciliği’nin Osmaniye Mahallesi’ndeki yeni yerinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Mustafa Er, Sayman Üyesi Ayşe Asena Dişbudak, İnegöl Temsilcisi Oğuzhan Uslu, üyeler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı

Temsilciliğin yeni yerine kavuşmasına destek veren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş açılışta konuşarak, Sivil Toplum Kuruluşlarının, toplumun gelişmişliğinin göstergelerinden biri olduğunu söyledi. Örgütlü olmak gerektiğini ifade eden Aktaş,  “İnşaat Mühendisleri Odası büyük bir kurum ve inşaat mühendisleri hayatın her alanında yer alıyor. İnegöl, Bursa gibi değişen, dönüşen şehirlerde mühendislik çok önemli. Bu temsilcilik mühendislerin kendilerini geliştirdiği, yenilediği bir yer olmalı. Kendini yenileyebilen, günün şartlarına hazırlayabilen ilerleyebilir. Önemli olan doğru işler yapmak. Ben mobilyacı olduğum için biliyorum. Mobilyacılıkta battığınızı 2 sene sonra anlarsınız. Mühendislikte ve mimarlıkta yapılan hataları da yıllar sonra görürsünüz ve şehir işin içinden çıkılmaz bir hal alır. İnşallah bu temsilcilik şehrin daha güzel olmasına ve doğru projeler üretilmesine katkı sağlar. Böyle bir şeye vesile olmak bizim için büyük bir kazançtır” dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK: “TOPLUMUN HİZMETİNDEYİZ”

İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak da, ‘Meslek odaları toplumun hizmetindedir’ diyerek, İnegöl’de bulunan 120’nin üzerinde inşaat mühendisi ve İnegöl için temsilciliğin gerekli olduğunu belirtti. Mesleki denetimden geçmiş projelerin daha sağlıklı ve kaliteli olacağına dikkat çeken Başkan Albayrak, “Zaman zaman çalışmalar kesintiye uğrayabiliyor. Biz burada temsilciliğimize yer verdiği için Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve uzun süre Temsilciliğimizi yapmış olan Turgay Yel’e ve diğer temsilcilerimize teşekkür ederiz. İnegöl bizim en büyük ve en yakın ilçemiz. Burayı hak ediyor.  Temsilciliğimize her türlü desteği bugüne kadar verdik vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

İMO İnegöl Temsilcisi Oğuzhan Uslu ise, göreve geldikleri Mayıs ayından bu yana temsilcilik binasının yeniden açılması için çaba harcadıklarını aktararak, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yer taleplerini ilgi ile karşıladığını ve destek olduğunu dile getirdi. Uslu, temsilciliğin açılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bursa Şube Başkanımız Mehmet Albayrak da ne zaman destek talep etsek bizleri geri çevirmedi. 120 kişilik bir aile olarak temsilciliğimizin varlığını devam ettireceğiz. Bizlere önemli görevler düşüyor. Herkesi temsilciliğimize sahip çıkmaya davet ediyorum.”

Konuşmaların ardından, kurdele kesimi ve kokteyl ile Temsilcilik binası açıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …