Home FOTO GALERİ TÜBİTAK BUTAL Bursa OSB’de tanıtıldı…

TÜBİTAK BUTAL Bursa OSB’de tanıtıldı…

- Guncellenme Tarihi: 16 Ekim 2017 14:05
2 min read
TÜBİTAK BUTAL Bursa OSB’de tanıtıldı… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Bursa OSB) Bölge Müdürlüğü tarafından TÜBİTAK BUTAL’ı ve hizmetlerini daha yakından tanıtmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Bursa OSB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Bursa OSB’de faaliyette bulunan firmaların Ar-Ge , Kalite ve Teknik birimlerinde çalışan yöneticiler ile sanayiciler katıldı.

BUTAL Müşteri İlişkileri ve İş Geliştirme Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Akif Çimenoğlu, etkinlikte, BUTAL ve test/analiz, muayene hizmetleri ile laboratuvarların imkanları hakkında katılımcılara geniş bilgiler verdi.

Doç. Dr. Çimenoğlu, “Kamu yatırımlarının daha etkin ve efektif kullanılması adına öneri ve beklentileri veri tabanımıza işleyip, otoritelere sunmak ve projeye dönüştürmek amacındayız. Özellikle yurtdışına kaçan, yurtdışına yaptırılan testleri milli ekonomiye dahil etmek arzusundayız. Bunun için paydaşlarımız olan sizlerin görüşleri bizler için çok önemli” dedi.

Tanıtım etkinliği, katılımcıların beklentilerine ilişkin soru-cevaplar ile mevcut ve muhtemel işbirlikleri konularında görüş alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…