Home FOTO GALERİ MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ’TEN ÜRETEN KADINLARA DESTEK…

MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ’TEN ÜRETEN KADINLARA DESTEK…

- Guncellenme Tarihi: 16 Ekim 2017 13:40
5 min read
MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ’TEN ÜRETEN KADINLARA DESTEK… için yorumlar kapalı
0

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyesi ve Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Alt Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, 22 Köy kadın derneğinin bir araya gelerek oluşturduğu Bursa Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonun “Bereketlim” markası ile “Tarladan Sofraya Doğal Ürünler” marketinin açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde konuşan Milletvekili Gözgeç, ” Çiftçilik konusunda en çok çalışan ve en fazla emek sarf eden kadınlarımızdır. Toplum olarak ayakta kalmamızda, geleceğe güvenle bakmamızda kadınların önemi çok büyüktür. Bundan dolayı Çiftçilerimizin yarısını temsil eden kadın çiftçilerimizin bilgi ve becerisi çok önemlidir. Kadın çiftçilerimiz, hayatın merkezinde yer alıyor.  Onların daha fazla eğitilmesiyle, ülkemiz tarımda istenilen düzeye çıkacak, üretimin her aşamasında; kendi aile bütçelerine olduğu kadar, ülke ekonomisine ve halkımızın sağlığına da önemli katkılar yapacaktır.  Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Doğal Ürünler Marketi’nde organik ürünler, genetiği bozulmamış, hormonlardan arındırılmış ve sahtelikten uzak doğal yiyecekler satışa sunulacaktır” dedi.

Bursa Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonun “Bereketlim” markası ile “Tarladan Sofraya Doğal Ürünler” marketinin oluşturulmasında emeği geçenleri tebrik eden Milletvekili Gözgeç, “AK Parti’nin en önemli vizyonu, devlet ve millet kaynaşmasını sağlayarak olmuştur. Bugün burada Valilik, yerel Yönetimler, Tarım İl Müdürlüğü ve STK işbirliğinin en güzel örneğini görmekteyiz. Kadınlarımızın elinin değdiği her noktada bereket vardır. Bu nedenle onları her alanda aktif olarak görmek istiyor, çiftçi kadınlarımızı destekliyoruz. Üreten Kadınlarımızın örgütlenerek bir güç haline gelmesi, ekonomik ve sosyal yaşamda kadının konumunu ve saygınlığını güçlendirmektedir. Kadınlarımızın ekonominin öznesi haline gelmeleri, üretimle buluşturulması ve üretime dahil edilmesi için yapılan bu çalışmada emeği geçen herkesi takdir ve tebrik ediyor, Açılışını gerçekleştirdiğimiz Doğal Ürünler Marketi’nin çiftçi kadınlarımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

—– Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kocabıyık’a tebrik —–

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı’na seçilen Mihrimah Kocabıyık ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında hayırlı olsun dileklerini ileten Gözgeç, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu çalışmaları hakkında Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı’na seçilen Mihrimah Kocabıyık ve yeni yönetimine bilgi verdi ve işbirliği içinde olmaları dileğini iletti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

NKT’nin Çocuk Oyunu 23 Nisan’da Ücretsiz

Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından sahne taşınan ‘O taraf bu taraf şu taraf’ adlı çocuk oyu…