Home EĞİTİM BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE SATRANÇ TAKIMI

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE SATRANÇ TAKIMI

- Guncellenme Tarihi: 14 Ekim 2017 13:56
2 min read
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE SATRANÇ TAKIMI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Şehit Etem Yaşar İlköğretim okulunu ziyaret ederek öğrencilere satranç takımı hediye etti. Okulda öğrencilerin oluşturduğu satranç kulübünün taleplerini Gemlik Belediyesine ileten öğretmenler, kısa sürede eksiklerinin tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Gerçekleştirdiği ziyarette ” Çocuklar için okullara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada imkanlar ölçüsünde katkılarının devam edeceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “ Satrancı önemsiyoruz çünkü, satranç zekayı arttıran, çocukları kötü alışkanlıklardan alıkoyan çok önemli bir spor dalıdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın derslerinden kalan boş zamanlarını satranç oynayarak geçirmelerini amaçlıyoruz” dedi.

 

Şehit Etem Yaşar İlköğretim okuluna yapılan ziyarete, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanısıra Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör’de eşlik etti. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz öğrencilerle sohbet ederek, çocukların isteği üzerine onlar ile fotoğraf çektirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…