Home FOTO GALERİ BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU: BURSAMIZ HEDEFLERİMİZE GİDEN YOLDA EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ OLACAKTIR

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU: BURSAMIZ HEDEFLERİMİZE GİDEN YOLDA EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ OLACAKTIR

- Guncellenme Tarihi: 14 Ekim 2017 14:46
5 min read
BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU: BURSAMIZ HEDEFLERİMİZE GİDEN YOLDA EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ OLACAKTIR için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse ile birlikte Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ankara’da gerçekleştirilen 118. İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya giden AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse ile birlikte Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Salman, tüm teşkilatları ile birlikte Bursa’ya, partilerine ve Türkiye’nin geleceğine katkı koymak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi .

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa’da çok önemli bir görevi devralan Başkan Salman ve ekibinin partilerinin misyon ve vizyonunu en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancını dile getirdi. Tüm ekonomik potansiyelleri, kozmopolit nüfus yapısı ve çalışkan, üretken insanları ile Bursa’nın Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunu vurgulayan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, şunları söyledi:

“Bursa Halkı aynı zamanda kuruluşundan bu yana her seçimde verdiği destekle partimizden desteğini esirgemiyor. Bursa’nın partimize ve hizmetlerimize verdiği değer ve güveni her seçimde çok şükür ki sandıklara yansıyor. Bizler de bu güvenden aldığımız güçle Bursamızı ve ülkemizi geleceğe taşıyacak hizmetlerimizi sürdürüyoruz.  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemiz içeriden ve dışarıdan şer odaklarının tüm engelleme çalışmalarına rağmen bir yandan hedeflerini tek tek gerçekleştirirken, bir yandan da bölgesinin ve İslam coğrafyasının umudu olmayı sürdürüyor.

Türkiye artık gündem belirleyen, dünya ekonomisinde, global siyasette söz sahibi bir ülke. Bu gücü ziyaret ettiğimiz tüm coğrafyalarda hissedebiliyoruz. Bursamızda ve Bursa teşkilatlarımızda inanıyorum ki her zaman olduğu gibi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin en büyük destekçisi olacaktır. Bu anlamda sorumluluğumuz büyük, çok çalışmalıyız ve çalışıyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…