Home FOTO GALERİ BURTARIM AÇILIŞI

BURTARIM AÇILIŞI

- Guncellenme Tarihi: 13 Ekim 2017 13:06
5 min read
BURTARIM AÇILIŞI için yorumlar kapalı
0

Bursa’da düzenlenen 15. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2017) ile 10. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarın açılışına katılan Türkiye Meyve Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Aydoğan, Bursa’da üreticinin tarım ve hayvancılıktan para kazanması için eksik olan tesis ve ekipmanların yöremize acilen kazandırılması gerektiğini vurguladı.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi´nde 15 Ekime kadar sürecek fuarlar, 7 salon ve 75 bin metrekare açık sergi alanında gerçekleştiriliyor. Geçen yıl 48 ülkeden 305 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarlara bu sene 310 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Bu yılki fuara 420 firma ile bin 216 marka iştirak etti. Fuarlarda, traktörden fidana, süt sağım sitemlerinden sulama sistemlerine kadar geniş ürün gruplarını barındırıyor. Her iki fuar, çeşitli ülkelerden iş adamlarına ev sahipliği yapacak. Ayrıca 78 şehirde organize edilen 2 bine yakın otobüsle, sektör ilgililerinin ve profesyonellerin fuara gelmeleri sağlanacak.

Fuar açılış kurdelasını kesenler arasında yer alan Birlik Başkanı Fazlı Aydoğan, Bursa Üreten Kadın Dernekleri Konfederasyonu ve Mudanya’nın Çekrice Mahallesi’nde Zeytin Seçme Makinası Üretimi Yapan Ahmet & Ali Aykul’a ait AYKUL MAKİNA standlarına zaman ayırdı.

BURTARIM’da Bir Mudanyalı AYKUL MAKİNA

Fuara’da kendi ürettiği Zeytin Seçme Makinaları ile yer alan Ahmet & Ali Aykul AYKUL MAKİNA standını gezerek Çekerice’deki üretim hakkında bilgiler alan Birlik Başkanı Aydoğan “AYKUL Makinayı yürekten tebrik ediyorum. Standtan bolca broşür aldım ve birlik üyelerimize bu makinaları mutlaka görmelerini tavsiye edeceğim.”dedi.

Ahmet Aykul, Birlik Başkanı Fazlı Aydoğan’ı fuarda görmekten son derece mutlu olduklarını ve Çekrice’de ürettikleri kanallı Zeytin Ayırma Makinaları’nın dünya standartlarında olduğunu vurguladı.

Aydoğan “Kimse Pembe Tablo Çizmesin. Acilen Yapılacaklar Var”

Ziraat Odaları Konfederasyonu ile Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Standlarını da ziyaret eden Aydoğan Bursamızda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin konuşmasında da ifade ettiği üzere bir şeyler yapılmaya çalışılıyorsa’da yapılanların üretici birlikleri ile istişareler sonrasında yapılmasının tarımla uğraşan halkımıza çok daha fazla fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bursa Tarım A,Ş Genel Müdürü Sayın Mustafa Bektaş’ın üretici birlikleriyle daha çok iletişimde olması gerektiğini düşünüyor, burada ki eksikliğe dikkat çekmek istiyorum. Çizilen pembe tablonun aksine Bursa’da tarım alanında elimizi çabuk tutarak yapmamız gereken çok şeyler olduğunu ifade etmek istiyorum. Düzenlenen fuarın son derece yararlı olduğuna inanıyor emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…