Home FOTO GALERİ Nilüfer’de 18 taksi durağı yenilendi

Nilüfer’de 18 taksi durağı yenilendi

- Guncellenme Tarihi: 12 Ekim 2017 13:32
4 min read
Nilüfer’de 18 taksi durağı yenilendi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer’de tek tip taksi durağı uygulaması kapsamında Karaman Mahallesi’nde yenilenen Nilüfer Taksi Durağı’nın açılışını yapan Başkan Bozbey, bu yıl yenilenen 9 taksi durağı ile birlikte ilçe genelinde toplam 18 durağın modern bir hale getirildiğini belirtti.

Nilüfer’de taksi durakları yenileniyor. Nilüfer Belediyesi’nin tek tip taksi durağı uygulaması kapsamında, Karaman Mahallesi’ndeki Nilüfer Taksi Durağı da daha estetik ve modern bir görünüme kavuştu. Yenilenen Nilüfer Taksi Durağı’nın açılışı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in katılımı ile yapıldı. Başkan Bozbey’i, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu, Nilüfer Taksi Durağı Başkanı Mustafa Karalar ve taksiciler karşıladı. Başkan Bozbey açılışı, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kayaoğlu ile Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri  ve taksicilerle birlikte yaptı. Açılıştan sonra taksicilerle oturup sohbet eden Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin her zaman esnafın yanında olduğunun altını çizdi. Bozbey, “Bu yıl 9 taksi durağımızı yenileyerek hizmete açtık. Böylece toplam 18 taksi durağımız yeniledi. Halkımızın günün her saatinde taksi bulabilmeleri, günün her saatinde ulaşımlarını kolaylıkla sağlamaları için bu uygulamamızı sürdüreceğiz. Ayrıca esnafımızı korumak zorundayız. Yaptığımız uygulamada öncelikli hedefimiz taksi duraklarını tek tip yapmak. Daha sonra kent içindeki taksi duraklarını tek bir merkezde birleştirecek bir sistemi de oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.
Taksicilerin zaman zaman mağdur olduğunu da ifade eden Başkan Bozbey, “Taksilerde sahte plaka vakaları görülüyor. Aynı plakadan iki tane olduğunu düşünün. Sahte plaka takan araca, yakalandığında Kabahatler Kanunu’ndan cüzi bir miktar para cezası uygulanıyor ve geçiştiriliyor. Bu cezalar esnafın mağduriyetini gidermez. Bunu yapanlara hapis cezası verilmeli ki caydırıcı bir özelliği olsun” ifadelerini kullandı.
Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu da, “Nilüfer’de belediyemiz sayesinde Türkiye’ye örnek olacak taksi durakları oluşuyor. Bundan sonraki güzellikler de bizim esnafımıza ait olacak. Burada daha güzel hizmet vererek, müşteri memnuniyeti

artırarak Nilüfer’e daha kaliteli hizmet verecekler.  Nilüfer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…