Home FOTO GALERİ Başkan Dündar, Soğanlı’da Aşure Dağıttı

Başkan Dündar, Soğanlı’da Aşure Dağıttı

- Guncellenme Tarihi: 11 Ekim 2017 13:30
3 min read
Başkan Dündar, Soğanlı’da Aşure Dağıttı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi’de Aşure Bereketi Devam Ediyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kent Konseyi’nin düzenlediği programda vatandaşlara aşure dağıttı. Muharrem ayı münasebetiyle Osmangazi’de aşure bereketi yaşandığını ifade eden Başkan Dündar, “İnşallah kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz aşure gibi tatlı olur” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,  Osmangazi Kent Konseyinin Soğanlı Kültür Merkezi önünde düzenlediği etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtarak, Muharrem ayını kutladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Başkan Dündar,  Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu belirterek, her yıl Muharrem ayında geleneksel olarak yapılıp dağıtılan aşurenin kardeşlik ve barışa hizmet etmesini istediklerini söyledi.

Başkan Mustafa Dündar, “Aşure ikramlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün de Soğanlı’da Osmangazi Kent Konseyi’nin dağıtmış olduğu bu aşureyi hep beraber paylaşmış oluyoruz.  Bu güzelliği hep birlikte yaşıyoruz. İnsanlarımızın kardeşliği daim olsun. Katkısı olanlardan Allah razı olsun diyoruz. Osmangazi kent konseyi başkanı Ömer Eşer’e de teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer ise, “Birliğimizin, beraberliğimizin simgesi olan aşureyi bugün inşallah Osmangazi Belediye Başkanımızla beraber Osmangazi Kent Konseyi’nin meclislerine,

engellilerine, gençlerine ve buradaki Osmangazi halkına dağıtıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu tip güzel şeylerin ülkemiz için birleştirici bir gücünün olmasını diliyorum” dedi.

Osmangazi Belediyesinin geleneksel olarak düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, aşure kazanının önünde uzun kuyruklar oluştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…