Home EĞİTİM KOZA LIONS KULÜBÜ YAŞLILARI UNUTMADI…

KOZA LIONS KULÜBÜ YAŞLILARI UNUTMADI…

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2017 13:51
2 min read
KOZA LIONS KULÜBÜ YAŞLILARI UNUTMADI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Koza Lions Kulübü, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Öz-El Yaşlı Konukevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti.

 

Koza Lions Kulübü Başkanı Yurdanur Selen ve kulüp üyelerinin katıldığı organizasyon renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında yaşlılarla bir araya gelen Koza Lions Kulübü üyeleri anlamlı bir gün geçirdi.

 

Etkinlikte konuşan Bursa Koza Lions Kulübü Başkanı Yurdanur Selen, bu özel ziyaretle tarifsiz anlar yaşadıklarını ifade etti. Selen şunları söyledi: “Yaş almak, yaşlanmak biyolojik bir olgu. Bundan kaçış yok. Bizler de bu gerçekten hareketle büyüklerimizle bir araya gelerek onlarla özel anlar yaşadık. Kendileriyle sohbet etik, anılara daldık, maddi olarak karşılığı olmayan saatler geçirdik.”

 

Orson Welles’in bir şarkısında ‘Ben gençlik nedir bilirim, ama sen yaşlılık nedir bilmezsin’ dediğini hatırlatan Selen, büyüklere saygının önemine dikkat çekti. Selen, “Yetişmekte olan çocuklarımıza, gençlerimize gösterdiğimiz güler yüz, hoşgörü, ilgi ve sevgiyi yaşlılarımıza da gösterelim. Çocuklarımıza büyüklerine karşı saygılı olmalarını öğretelim. Unutmayalım ki hepimiz bir gün yaşlanacağız” diye konuştu.

 

Kendilerini ziyaret ettikleri için Koza Lions Kulübü üyelerine teşekkür eden Öz-El Yaşlı Konukevi sakinleri, keyifli bir gün geçirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…